15 / 05 / 2024

ordu kent platformu

ordu kent platformu

Türkmen; Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bandında yapılan dolgu işleminin yasalara aykırı olduğunu belirterek, Vali İrfan Balkanlıoğlu'ndan Büyükşehir Belediyesinden dolgu ile ilgili belgeleri istemesini talep ettiklerini söyledi

Altınordu Rıhtım Projesi protesto edildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından denizin 9 metre doldurularak yapılması planlanan Altınordu Rıhtım Projesi için 19 oda ve 3 siyasi partinin bir araya gelmesiyle oluşan Ordu Kent Platformu, eylem yaptı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Doğalgaz GYO'nun sermayesi 750 milyon TL oldu!

Başkent Doğalgaz GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başkent Doğalgaz GYO A.Ş Esas Sözleşmesi'ni yayınladı...

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

Ordu'da dönüşüm devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, kent yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

ordu kent platformu Haberi

ordu kent platformu

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli noktalarında yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri bazı kesimlerce tepkili bir şekilde karşılanıyor.


 Ordu Kent Platformu Yelken Kulüp ve Sahildeki düzenlemelere ilşkin tepkilerini ortaya koymak için bir açıklama yayınladı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son günlerin güncel iki konusu hakkında gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme için açıklama gereksinimi duyduk. 

İlki bildiğiniz gibi yelken kulüp alanına yapılan inşaatla ilgili. İki hafta kadar önce Ordu 3.Asliye Hukuk Mahkemesine başvurmuş ve yapılan inşaatın ruhsatının, mimari, statik, sıhhi tesisat projelerinin var olup olmadığı, yapı yaklaşma mesafelerine uyulup uyulmadığı konusunda tespit yapılmasını istemiştik. 


Bunun üzerine teknik bilirkişilerinde hazır bulunduğu mahkeme keşif heyeti yerinde keşif yapıp, durumu saptamaları ile birlikte ilgili belediyeden ruhsat ve eklentilerin istenmesine karar verilmiştir. 


Toplanan belgeler ve yapılan değerlendirmeler...