27 / 05 / 2024

Ordu KETEM açıldı

Ordu KETEM açıldı

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 Ekim tarihinde faaliyete başlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) açılışı yapıldı.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun en zorlu etabı ulaşıma açıldı!

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında bulunan ve en zorlu etabı olarak bilinen Topçam Tüneli trafiğe açıldı. Otoyol etabı ile güzergahtan geçişi 20 dakikadan 1 dakikaya düşecek.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Topçam Tüneli ulaşıma açıldı!

2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Topçam Tüneli trafiğe açıldı. 

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Fethiye KETEM açıldı!

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Fethiye Toplum Sağlık Merkezi binasında hizmet verecek olan KETEM'in açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile bürokratlar, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Fatih Simkeşhane Parkı hizmete açıldı!

Fatih’in en prestijli bölgelerinden biri olan Ordu Caddesi üzerinde yer alan, Simkeşhane Parkı’ndaki Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Ordu Fatsa KETEM açıldı!

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Aydemirler İş Hanı’nda bulunan Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi KETEM Birimi açıldı.

Ordu KETEM açıldı!

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 Ekim tarihinde faaliyete başlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) açılışı yapıldı.

Ordu'daki çivisiz mescit açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin İkizce ilçesinde kara çamdan ve ahşap oyma işçiliği ile inşa ettiği "çivisiz mescit" törenle ibadete açıldı.

Parma Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

Parma Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi,Recep Kaymak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Fatih, Ordu Caddesi 'nde açıldı.

İsa Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Pazariçi Şubesi açıldı!

İsa Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Pazariçi Şubesi; 40 bin TL sermaye ile 8 Haziran 2015' te Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Ordu Caddesi' nde açıldı.

Ordu KETEM açıldı Haberi

Ordu KETEM açıldı

Açılış programına Ünye kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Halk Sağlığı Müdürü Çetin Gündoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, CHP İlçe Başkanı Ali Yalçın, MHP İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Saliha Yeşilduman, ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, daire amirleri, sağlık personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi 3. Sokak adresinde faaliyet yürüten KETEM’de kolorektal (kalınbağırsak), rahim ağzı (serviks) ve meme kanserinin erken teşhisi, taraması ve eğitimleri yapılacak. KETEM’in açılışı öncesi açıklamalarda bulunan Ordu Halk Sağlığı Müdürü Çetin Gündoğdu, “Öncelikle güzel Ünye’mize böyle bir hizmeti kazandırmış olmakla onur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Kanser insanlara gelen soğuk bir kavram. Bizim burada ki temel amacımız insanların bu soğuk dönemdeki süreçlerini biraz daha...