21 / 05 / 2024

Ordu köprü projeleri

Ordu köprü projeleri

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinde yıkılan ve zarar gören köprülerin tamamının ihalesi gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, köprülerin 4 ay içerisinde bitirilerek ulaşıma açılacağını söyledi.

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edildi!

Ordu'da Ağustos ayında temeli atılan Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edilerek ulaşıma açıldı. 8 Ağustos'ta aşırı yağışlar sonucu yıkılan köprüde çalışmalar tamamlandı.

Ordu Cevizdere Köprüsü'nde sona gelindi!

Ordu'da geçen Ağustos ayında meydana gelen selde yıkılan Cevizdere Köprüsü'nde yaklaşık üç ay devam eden çalışmalarda sona gelindi.

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Ordu Mostar Köprüsü'nde son durum!

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından inşa edilen Mostar Köprüsü’nün çevre düzenlemeleri devam ediyor.

Ordu Köprübaşı'nda dış cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Karadeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan, yerli ve yabancı herkesin doğası ve kültürüyle yaşanabilecek bir kent olarak gördüğü Ordu son yıllarda dönüşümle dikkat çekiyor.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Ordu köprü projeleri Haberi

Ordu köprü projeleri


Sel ve heyelanın yol açtığı zararı telafi etmek ve vatandaşların normal hayatlarına dönmelerini sağlamak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi, afetin ilk saatlerinden itibaren tüm imkânlarını seferber etti. Ulaşıma kapanan yollar kısa sürede açıldı. Zarar gören içme suyu altyapısına müdahale edilerek vatandaşlara temiz içme suyu temin edildi. 29 Eylül 2016 tarihi itibarıyla selde zarar gören köprülerin yapımıyla ilgili son ihale de gerçekleştirdi.

27 KÖPRÜNÜN MALİYETİ 35 MİLYON LİRA

Yıkılan köprülerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Enver Yılmaz, ikisi Karayolları Genel Müdürlüğüne ait yollar üzerinde, 25’i Büyükşehir Belediyesine ait yollar üzerinde olan toplam 27 köprünün ihale edildiğini ve yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, yeni yapılacak köprülerin yaklaşık 35 milyon liraya mal olacağını belirterek Ordu – Perşembe arasında Akçaova Irmağı üzerinde bulunan köprü de dâhil...