05 / 05 / 2024

ordu Kumru Merkez Cami restore

ordu Kumru Merkez Cami restore

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmaları yakın zamanda başlayacak..

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Kumru'da altyapı çalışmaları başladı!

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Ordu Kumru'da yol çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu Kumru içme suyu tesisine kavuşuyor!

Ordu’da içme suyu kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Kumru ilçesi içme suyu arıtma tesisi modernizasyon ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Ordu Samur Camii yenileniyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde tarihi Samur Camisi restore ediliyor. Taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Samur Camii restore ediliyor!

Ordu'daki Samur Camii'nin onarılması için vatandaşlardan gelen taleplere cevap veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü restorasyon projesi kapsamında Kumru ilçesi Samur Mahallesi’nde yer alan camiyi aslına uygun olarak restore ediyor

Ordu Kumru'daki Samur Camisi ne zaman açılacak?

Ordu'nun Kumru ilçesinde taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor.

Ordu Kumru'daki Samur Camisi restore ediliyor!

Kumru'da taş ve ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen, 110 yıllık geçmişe sahip tarihi Samur Camisi’nin eskiyen duvarları, ahşap kısımları ve yıkılmaya yüz tutan minaresinin onarılıyor. Caminin tarihi dokusuna uygun restorasyon çalışmaları sürüyor.

Ordu'da hastane inşaatında göçük!

Ordu Kumru'da hastane inşaatının çevresindeki istinat duvarının kalıbının sökümü sırasında göçük meydana geldi. Toprak ile yıkılan betonun altında kalan işçilerden biri hayatını kaybetti.

Ordu Kumru'ya 50 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı.Ordu Kumru'ya 50 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak!

Ordu'da tarihi Kumru Merkez Cami restore ediliyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmaları yakın zamanda başlayacak..

ordu Kumru Merkez Cami restore Haberi

ordu Kumru Merkez Cami restore

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce korumaya alınan eserler statüsünde olan Merkez Cami’nin yıpranması üzerine harekete geçen Kumru Belediyesi, caminin restorasyonu için kolları sıvadı. Geçen günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

Bahçesinde eski Osmanlı mezarlığının da bulunduğu tarihi caminin restore edilerek tarihi kimliğine kavuşacak olması Kumruluları...