14 / 05 / 2024

Ordu Kumru su sorunu

Ordu Kumru su sorunu

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Altınordu Su Ürünleri Hali yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Altınordu Su Ürünleri Hali tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern görünümüne kavuştu.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Ordu İkizce'ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Geçmişten günümüze gelen altyapı sorunlarına, hayata geçirdiği içme suyu ve kanalizasyon projeleriyle tek tek çözüm üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında İkizce ilçesinde yapacağı yatırımları masaya yatırdı.

Ordu OSB'ye yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemlerden bu yana altyapı sorunu yaşayan Altınordu ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde aşırı ve yoğun yağışlardan kaynaklanan su baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışması başlattı.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu Fatsa'ya yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

OSKİ'den Ordu Topçam'a yatırım atağı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ordu ilinin dört bir köşesinde sürdürdüğü yatırım faaliyetlerine Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesi’nde devam ediyor.

Ordu'nun sorunları makro projelerle çözülüyor!

Ordu’da uzun ömürlü içme suyu alt yapısı inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı makro projelerle birden çok mahallenin su sorununa çözüm üretiyor.

Ordu Kumru su sorunu Haberi

Ordu Kumru su sorunu


Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Kumru ilçesinin tamamının içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan 106 kilometre içme suyu hattının inşasına başlayan ekipler, 12 milyon 813 bin lira bütçeli projeyi 2 yıl içinde tamamlayarak halkı sağlıklı içme suyuna kavuşturmayı amaçlıyor.

İLÇELERDE YOL VE SU SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

İlçelerde yol ve su seferberliği başlatarak yatırımlarına bu alanlarda öncelik veren ve ilçeleri adeta şantiyeye dönüştüren Ordu Büyükşehir Belediyesi,  Altınordu’da yapımı devam eden 101 km içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırım projesinin ardından, Kumru’da içme suyu sorununu tümüyle ortadan kaldıracak 106 kilometrelik içme suyu hattının çalışmalarına başladı.

3 farklı ihaleyle yatırım programına alınan proje kapsamında yapılacak isale...