16 / 05 / 2024

ordu marka şehir

ordu marka şehir

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “ Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak." dedi..

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ordu Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, hastaneye giden yolun yapımı da başlatıldı. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Şehir Hastanesi için düğmeye basıldı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada "Ordu ve Sakarya Şehir Hastanelerinin yapılmasıyla ilgili karar çıkmış ve bununla ilgili de proje ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak noktadadır" dedi.

ordu marka şehir Haberi

ordu marka şehir

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “ Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak. Bu yolda durmadan çalışıyoruz. En büyük destekçimiz ise bize güvenen hemşehrilerimiz ve Hükümetimiz” dedi.


AK Parti Yerel Yönetimler 5.Bölge Toplantısı Trabzon'da gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı salonda yapılan toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bölge illerinde ki belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.


BİN 300 KİLOMETRE SICAK ASFALT


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,...