29 / 04 / 2024

Ordu'yu marka şehir yapmayı hedefliyoruz!

Ordu'yu marka şehir yapmayı hedefliyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “ Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak." dedi..



Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “ Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak. Bu yolda durmadan çalışıyoruz. En büyük destekçimiz ise bize güvenen hemşehrilerimiz ve Hükümetimiz” dedi.


AK Parti Yerel Yönetimler 5.Bölge Toplantısı Trabzon'da gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı salonda yapılan toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, bölge illerinde ki belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.


BİN 300 KİLOMETRE SICAK ASFALT


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye'nin en büyük yol ihalelerinden birini gerçekleştirdik. Nisan ayından itibaren yüklenici firma tam kapasite ile çalışmaya başlayacak. Ordu’nun 19 ilçesi adeta şantiyeye dönüşecek. Ekipler, Ordu’da tam 752 km sıcak asfalt yapacaklar. Bizim de yapacağımız yatırımlarla birlikte toplam rakam tam 1300 km.yi bulacak” diye konuştu.


KENTSEL DÖNÜŞÜM ORDU'YA NEFES ALDIRACAK


Ordu'da yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde kentsel dönüşümler ile birlikte Allah izin verirse Mayıs ayına kadar Ordu ilimize sokmayı planladığımız nakit fiyat 80 milyon lira civarında. Kentsel dönüşümlerle, yolu ile, suyu ile gelişmiş bir Ordu bizim söz verdiğimiz bir Ordudur. Bu anlamda güçlü bir teşkilatız. Milletvekillerimizle, il teşkilatımızla, genel merkezimizle, hükümetimizle yıllardır bu partiyi desteklemiş olan Ordu hizmetlerini sonuna kadar almaktadır” şeklinde konuştu.


SU İÇİN DÖRT AYDA 12 MİLYON LİRA HARCADIK


Başkan Yılmaz, son dört aylık süre içerisinde Ordu'nun su problemini çözmek için OSKİ Genel Müdürlüğü'nce 12 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti. 752 km sıcak asfalt ihalesiyle Türkiye'de bir ilki başardıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, belediye olarak ise acil çözülmesi gereken yollara anında müdahale ettiklerini sözlerine ekledi.


ORDU'NUN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK


Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, Ordu Giresun Havalimanı, Karadeniz Akdeniz Yolu, Botanik Bahçesi, Çambaşı Kayak Tesisi, Ordu Çevre Yolu ve yapımı devam eden irili ufaklı prıjeler tamamlandığında Ordu'nun çehresinin değişeceğini söyledi.


Ordu Manşet


Geri Dön