02 / 05 / 2024

ordu martı apartmanı

ordu martı apartmanı

Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi.

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Apartman görevlisinin primi devletten!

Geçtiğimiz Mart ayında resmen başlayan kolay işverenlik uygulaması, 100 bine yakın iş yerinin ve apartman görevlisini mutlu etti. İlave istihdam teşviğinden faydalanan işverenlere, prim ve vergi desteği yıl sonuna kadar sürecek.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çevre Yolu Şubat ayı sonunda açılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Çevre Yolu için tarih verdi. Gündoğdu Çevre Yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında hizmete açılacağını açıkladı. 

TOKİ Ordu ve Trabzon'daki 72 iş yerini satıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli'de 41 adet ve Ordu Altınordu Kamyon Garajı'nda 31 adet iş yerini 22 Mart'ta satışa çıkarıyor..

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

Ordu Çevre Yolu Mart'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'ne ilişkin, "Çevre yolu 1 ya da 2 yıla kalmadan yapmış olduğu yakıt tasarrufu ile kendini amorti etmiş olacak." dedi.

ordu martı apartmanı Haberi

ordu martı apartmanı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Taşbaşı Mahallesi 'nde bulunan Martı ve Köşk apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasını kararlaştırıldı. 


Altıordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği kapsamında Mart ayında Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen raporda karar verildi. Komisyon tarafından yapılan incelemelerde Martı ve Köşk Apartmanlarının kamulaştırılarak yıkılmasının uygun olacağı kararlaştırıldı. 


Rapordu şu ifadelere yer verildi: "Komisyonumuzca yapılan inceleme neticesinde; İlimiz Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi, 19K-III-A uygulama imar planı paftası, 497 ada 4 nolu parselde hazırlanan U.İ.P-102,79 plan işlem numaralı plan tadilatı ile 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yapılması talep edilmektedir. Söz konusu parseldeki yapı mevcut imar planında Islah Edilecek ve Koşullu Yenilenebilecek Yapılar statüsünde bulunmakta olup konut alanı olarak planlanmıştır. Bahse konu olan alanda yeşil alanın...