02 / 05 / 2024

ordu muhtarlar toplantısı

ordu muhtarlar toplantısı

“19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Altınordu ve Ulubey ilçelerindeki mahalle muhtarları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz "Önce altyapıyı bitirmemiz lazım.” dedi

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Hekimhan'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Hekimhan'daki mahalle muhtarlarına yönelik imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Ordu Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılının faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Ordu Altınordu Haziran ayı meclis toplantısı yeni binasında gerçekleşti!

Ordu Altınordu Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısı belediyenin yeni meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlık yaptı.

Ordu Büyükşehir Nisan toplantısı yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı olağan meclis toplantısını bugün yaptı. Meclis toplantısında gündem maddeleri ile beraber Meclis Başkan Vekilleri, Divan Kâtipleri ve Komisyonlarda görev alacak isimler de seçildi.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Muğla Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda Marmaris imar sorunu konuşuldu.

ordu muhtarlar toplantısı Haberi

ordu muhtarlar toplantısı


“19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Altınordu ve Ulubey ilçelerindeki mahalle muhtarları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti.

Birçok mesleğin özel bir gününün olduğu günümüzde, şimdiye kadar muhtarlar gününün olmamasını bir kayıp olarak değerlendiren Başkan Enver Yılmaz, “Ordulu muhtarlarımızın talebi ve hükümetimizin girişimleriyle 19 Ekim tarihi muhtarlar günü olarak kabul edildi. Böyle özel bir gün münasebetiyle mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla bir araya gelmekten son derece memnun oldum” dedi.

MUHTARLARIMIZIN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Yılmaz, muhtarların düşünce ve taleplerine her zaman önem verdiklerini ifade ederek, “Fikirleri bizler için son derece önemli olan muhtarlarımız, bizim en uçtaki temsilcilerimiz, gözümüz ve kulağımız. 22 Ekim Cumartesi günü Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin temsilcilerinin de olacağı toplantıda sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunacağız. Eksik ve...