29 / 04 / 2024

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi

Evlat edindiği çocuğunun 1 yaşına geldiğinde otizmli olduğunu öğrenen baba Süleyman Narcı, “Biz öldükten sonra Ahmet Can'a kim bakacak” diyerek oğlu için Nar Otizm Gelişim Akademisi'ni yaptırdı.

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Ordu Çatalpınar kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar’da hayata geçirdiği ve 2017 yılında gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Çatalpınar sıcak asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Ordu Yenipınar'a 18 derslikli okul inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Yenipınar’a 18 derslikli bir okul yapılacağı müjdesini verdi...

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi açıldı!

Evlat edindiği çocuğunun 1 yaşına geldiğinde otizmli olduğunu öğrenen baba Süleyman Narcı, “Biz öldükten sonra Ahmet Can'a kim bakacak” diyerek oğlu için Nar Otizm Gelişim Akademisi'ni yaptırdı.

TOKİ Ordu Perşembe Çınar ve Kaçalı Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Ordu Perşembe Çınar ve Kaçalı Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün satışa sunulan projede daire fiyatları 66 bin 675 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ordu Perşembe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ordu Perşembe Çınar ve Kaçalı Mahallesi'nde 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ordu Perşembe kura çekimi ne zaman?

Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura 2015!

TOKİ Ordu Perşembe Çınar Mahallesi'nde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura 2015 detayları...

TOKİ Ordu Perşembe Çınar ve Kaçalı Mahallesi kura çekilişi bugün!

TOKİ Ordu Perşembe Çınar ve Kaçalı Mahallesi kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Daire fiyatları 66 bin 675 TL'den başlangıç gösteren projede 180 ay vade uygulanıyor.

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi Haberi

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi

Narcı çiftinin evlat edindiği Ahmet Can'ın 1 yaşına geldiğinde otizm hastası olduğu ortaya çıktı. "Biz öldükten sonra Ahmet Can'a kim bakacak" diyen baba, otizmli oğlunun gelişimi için okul yaptırdı.


İki kız çocuğu olan Süleyman Narcı'nın eşi ikinci doğumunda vefat etti. Aradan geçen 3 yıldan sonra bir evlilik daha yapan Narcı, bu evliliğinden çocuk sahibi olamadı. Çocuk sahibi olmak için tüp bebek yöntemine de başvuran aile olumlu sonuç alamadı. Baba Süleyman Narcı ise bir erkek evladı olmasını çok istediği için ailenin de ortak kararı ile Darülaceze'den 1 haftalıkken Ahmet Can'ı evlat edindi. Bir yaşına geldiğinde Ahmet Can'ın yaşıtlarına göre konuşma ve yürümesinde ciddi bozukluk fark edildi.


Doktorların tetkikleri sonucu çocuğa ‘otizm’ tanısı konuldu. Darülaceze de bu durumdan dolayı aileye Ahmet Can'ı geri...