02 / 05 / 2024

ordu okul yatırımları 2020

ordu okul yatırımları 2020

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 24 derslikli okul inşa edecek.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

ordu okul yatırımları 2020 Haberi

ordu okul yatırımları 2020

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kamu yatırımlarına da devam ediyor.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında yeni okul yatırımları da gerçekleştiriyor.

TOKİ bu kapsamda Ordu'da 24 derslikli ilköğretim okulu için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 14 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek

İhale ilanı:
Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.