05 / 05 / 2024

Ordu OSB iş imkanı

Ordu OSB iş imkanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Son dönemde Balıkesir ve Ordu'da kurulan OSB'ler, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak" dedi.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ordu 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Ordululara büyük müjde! O ilçeye 114 yeni konut geliyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

TOKİ'den Ordululara büyük müjde! Düğmeye basıldı! 200'e yakın ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ordu projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Ordu OSB iş imkanı Haberi

Ordu OSB iş imkanı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, son dönemde Balıkesir ve Ordu'da kurulan organize sanayi bölgelerinin (OSB), yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacağını bildirdi.


Özlü, AA muhabirine, Balıkesir Dursunbey OSB ve Ordu Ünye OSB'lerine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, 1 milyon 20 bin metrekare alana karma OSB kurulduğunu belirten Özlü, bölgenin şehre önemli kazanımlar sağlayacağına söyledi. Dursunbey OSB'nin kurucu ortakları hakkında bilgi veren Özlü, "Balıkesir Dursunbey OSB yüzde 60 katılım payı ve 9 üye ile Dursunbey Belediyesi, yüzde 20 katılım payı ve 3 üye ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yüzde 6 katılım payı ve 1 üye ile Balıkesir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, yüzde 7 katılım payı ve 1 üye ile Balıkesir Sanayi Odası, yüzde 7 katılım payı ve 1...