27 / 04 / 2024

ordu otogar maliyeti

ordu otogar maliyeti

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yönetimin temelini attığı ve 2 yılda tamamlanması planlanan 25 milyon TL'lik şehirler arası otobüs terminali, zamanında bitmeyince maliyeti de 2 katına ulaştı. Başkan Hilmi Güler, belediye meclisinden 3'üncü kez borçlanma yetkisi istedi.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Ordu'da inşaatı bitmeyen otogarın maliyeti 2 kat arttı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yönetimin temelini attığı ve 2 yılda tamamlanması planlanan 25 milyon TL'lik şehirler arası otobüs terminali, zamanında bitmeyince maliyeti de 2 katına ulaştı. Başkan Hilmi Güler, belediye meclisinden 3'üncü kez borçlanma yetkisi istedi.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu Otogarı'nın inşaatı başladı!

Altyapıdan üst yapıya, sosyal hayattan spora kadar hayata geçirdiği ve projelendirdiği çalışmalarla Ordu ilinin geleceğini yeniden inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında da milyonlarca liralık yatırımları ile dikkat çekiyor. 

Ordu Altınordu Otogarı'nın ihalesi 18 Ocak'ta!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi’ne yapılacak yeni otogarın ihalesi 18 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek. Otogar TOKİ ve Memurkent’in bulunduğu Terzili’de Çevre Yoluna yakın bir alanda inşa edilecek.

Ordu Fatsa Otogarı taşınıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kamu - Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle icra edildi. Toplantıda Ordu genelinde yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

Ordu'ya yeni otogar geliyor!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde TOKİ ve Memurkent Konutları'nın bulunduğu araziye yapılacak olan Altınordu Terminal Projesi trafiği rahatlatacak. Mayıs ayında ihaleye çıkacak olan terminal toplam 22 bin m2’lik alan üzerine inşa edilecek.

Ordu'daki dönüşümde otogar ve stadyum taşınacak!

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kentte önemli bir yer tutan otogar ve stadyum şehir dışına taşınacak. Kent merkezinde geniş bir alanı kapsayan bu iki pilot bölge, yapılacak çalışmalarla birlikte şehir dışına çıkartılacak.

Ordu'da yeni otogarın ihalesi yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eskipazar bölgesine yapılacak olan yeni otogarın ihalesinin yakında yapılacağını, bölgenin bu yatırımla beraber büyük değişime uğrayacağını söyledi.

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı hizmete girecekmiş!

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı olarak inşa edilen Büyük İstanbul Otogarı hizmete girecekmiş. 250 ortak tarafından inşa edilen otogar tamamlandığında maliyeti 300 milyar lirayı aşacakmış.

Ordu Çevre Yolu toplam maliyeti 1 milyar 100 milyon lira!

Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan, üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan ve son yapılan değişikliklerle uzunluğu 23 kilometreye çıkarılan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyetinin 1 milyar 100 milyon lira olduğu bildirildi...

Ordu Çevre Yolu toplam maliyeti ne kadar?

Üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan ve uzunluğu 23 kilometreyi bulan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyetinin, coğrafi şartlar nedeniyle 1 milyar 100 milyon lira seviyelerine yükseldiği bildirildi

ordu otogar maliyeti Haberi

ordu otogar maliyeti

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içindeki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için Altınordu ilçesinde, çevre yolunun kenarında dönemin Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından 2017 yılında 25 milyon TL'ye mal olacak Şehirlerarası Otobüs Terminalinin temeli atıldı.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; 22 bin  metrekare alana sahip ve tavanına yerleştirilen standardı yüksek güneş panelleri ile saatlik 340 KWp elektrik üreterek kendi kendine yeten bir bina özelliğine dahip olacağı belirtilen terminal inşaatı, parası ödenmesine rağmen Yılmaz görevden alınınca durdu. 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı olan Hilmi Güler yarım kalan inşaatın devam etmesine karar verdi.

3. KEZ BORÇ ALMAK İÇİN YETKİ İSTEDİLER

Zamanında bitirilemeyen ve yarım kalan terminali bitirmek için Başkan Güler, Belediye Meclisinden 2 kez borçlanma yetkisi aldı. Ama terminal bitirilemeyince 3. kez borç almak için yetki...