28 / 04 / 2024

Ordu rekreasyon alanları

Ordu rekreasyon alanları

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planı değiştirildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait 8 kentte bulunan parsellerin imar planları değiştirildi. Söz konusu parsellerin imar planlarında, ticaret, turizm, konut, park, yerleşik konut, gelişme konut, kentsel gelişme, sanayi, ilkokul ve rekreasyon alanları ile yol kullanımı için değişiklik yapıldı.

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kırsal turizme 174 milyon lira hibe!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından, kırsal turizm alanında yatırımcılara 174 milyon lira hibe ödemesi yapıldı. Desteklenen projeler kapsamında butik otel, restoran, kafe, kamp yerleri ve rekreasyon alanları gibi yatırımlar bulunuyor.

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

ANFA'nın otopark sözleşmeleri iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile ANFA’nın üçüncü şahıslara kiraladığı rekreasyon alanlarındaki ve muhtelif yerlerdeki otoparklar ile hafriyat sahalarına ilişkin tüm sözleşmeleri iptaline karar verildi. 

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ordu rekreasyon alanları Haberi

Ordu rekreasyon alanları


Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor. Bahçelievler, Akyazı ve Durugöl Mahalleleri’nin deniz kenarı bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, rıhtımdan Fidangör kavşağına kadar olan kıyı bandının projesini ise kısa bir sürede hayata geçirecek.

TOPLAM 31 BİN 243 METREKARE

Büyükşehir Belediyesi, ihalesini yaptığı Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi’ni gerçekleştirmek için son hazırlıklarını yaparken, toplam 31 bin 243 metrekarelik meydanda bisiklet yolu, koşu parkuru, peyzaj ve yürüyüş yolu gibi onlarca alan yer alıyor.

YENİ BİR REKREASYON ALANI OLACAK

Başkan Enver Yılmaz, Rıhtım Projesi’yle birlikte sahil dâhil olmak üzere yeni bir rekreasyon alanı oluşturduklarını ve bu çalışmalarla eşsiz bir yaşam alanı ortaya çıkaracaklarını söyleyerek, “Projede 2 şeritli...