16 / 05 / 2024

ordu Serender Tatil Köyü

ordu Serender Tatil Köyü

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun en ünlü yaylalarından olan Çambaşı Yaylası’na, kırsal alanda geleneksel olarak inşa edilen ‘serender’ tipi mimarili evlerden oluşacak nitelikte tatil köyü kurmaya hazırlanıyor.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Ordu Timsah Adası turizme kazandırılacak!

Ordu'nun "sakin şehir" (cittaslow) unvanına sahip Perşembe ilçesindeki Timsah Adası, yerli ve yabancı turistler için tatil alanına dönüştürülecek. Kemal Bahtiyar ilçenin tarihi ve turistik alanlarıyla görsel bir şölen sunduğunu söyledi.

Ordu Çambaşı'na organik tatil köyü geliyor!

Ordu'daki Çambaşı Yaylası'nda turizm hareketliliğini artıracak Türkiye'nin en büyük organik tatil köylerinden biri inşa edilecek.

Araplar Ordu'da golf tesisi ve tatil köyü kuracak!

Arap yatırımcılar, daha önceden de yaptığı Ordu'daki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu seferki çok daha büyük bir yatırım...

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na butik tatil köyü yapılacak!

Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu'nun Türkiye'nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirtti.Karlıbel, Ordu'da yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

Ordu'da bu yıl 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çarşamba ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu'da tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını söyledi. Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Araplar Ordu’da 50 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kente gelen Arapların 50 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını, Çambaşı ve Perşembe yaylasına da tatil köyü yapmaya talip olduklarını söyledi.

Ordu'da 100 dönüme tatil köyü kurulacak!

Ordu-Giresun Havalimanı ile bölgeye ulaşımın kolaylaşması, yabancı yatırımcıları cezbetti. 5 Körfez yatırımcısı Ordu’da turizm yatırımı yapmak için görüşmelere başladı. Yatırımcının biri ise 100 dönümlük arazi için el sıktı.

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü kurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 'na tatil köyü kurulması için çalışma başlattı. Proje, DOKA 'nın da desteğiyle, Çambaşı Merkez'de uygulanacak.

ordu Serender Tatil Köyü Haberi

ordu Serender Tatil Köyü

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) desteğiyle yayla Çarşı merkezinde uygulanacak proje kapsamında 50 serender tatil evi, 2 adet çok amaçlı konferans salonu ve bir adet 1. sınıf restoran yer alacak. Ayrıca proje tamamlandığında spor kulüplerine ve eğitim amaçlı çalıştaylara da ev sahipliği yapabilecek.


“ORDU’NUN TURİZMİNE DEĞER KATACAK”

Çambaşı Yaylası’na yapılacak ‘Serender Tatil Köyü’ projesi ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda proje uzmanlarından bilgi alan Bordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin Ordu turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Yılmaz, "Projenin mimari, statik, teknik altyapı projeleri Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanacak. Ordu Valiliğimiz projenin yazılımını gerçekleştirecek. Ordu ilimiz coğrafi ve stratejik konumu nedeniyle uluslararası turizm pazarlarına açılımı kolay olan ve sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerler açısından oldukça zengin olan bir...