02 / 05 / 2024

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayfun Gürsoy Parkı üzerinde yapılan nazım imar planı revizyonu Bahçelievler Mahallesi sakinlerini ayaklandırdı. Mahalle sakinleri kendi aralarında imza toplayarak Büyükşehir Belediyesi'ne itirazda bulundu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Ordu'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Ordu'nun Gölköy ilçesinde akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Ordu Gölköy'de konut edindirme hakkı önerisi!

Ordu ili Gölköy ilçesinin Sarıca Mahallesi'nde gerçekleşen heyelan sonrası risk altında bulunan tüm evler için vatandaşların yeniden konut edindirme hakkından yararlandırılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı Haberi

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından nazım imar planı revizyonu kapsamında Bahçelievler Mahallesi Tayfur Gürsoy Parkı üzerinde yapılması planlanan sosyal tesis alanına mahalle sakinleri itiraz etti. Mahalle sakinleri olarak kendi aralarında imza toplayan vatandaşlar, dilekçelerini İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığına sundu. 


170 mahallenin imza attığı dilekçede şu ifadelerde bulunuldu:"... Bu alan kullanımı; belediyece açıklandığı üzere bölgede yapılması düşünülen nikâh ve konferans salonu için seçilmiştir. Ancak söz konusu yapı adasının derinliği yaklaşık 80 metredir. Bunun yaklaşık 30 metresi kıyı olarak tabir edilen, Bakanlık yetkisindeki alandır. Bu alanda da nikah salonu, konferans salonu yapılmasına imkan verecek nitelikte bir gösterim, bir alan kullanım karan kıyı kanunun uygulama yönetmeliği 13. ve 14. Maddesinde de bulunmamaktadır. Geriye kalan 50 metre derinliğindeki alanda bu kullanımın çözülmesi gerekecektir. Mevcut...