02 / 05 / 2024

ordu toki okul yatırımları

ordu toki okul yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

TOKİ'den Ordu'ya 24 derslikli okul!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 24 derslikli okul inşa edecek.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Ordu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Altınordu 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

ordu toki okul yatırımları Haberi

ordu toki okul yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş okul projeleri için düğmeye bastı. Projenin ihalesi bugün saat 14:30'da E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/265088 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Ordu İli Akkuş İlçesi Çaldere Mah Akkuş İMKB YBO Kız Pansiyonu, Aybastı İlçesi Armutlu Mah 12 Derslikli Armutlu İlkokulu-Ortaokulu Binası ve Kabataş İlçesi Alankent Mah 12 Derslikli Alankent Çok Prg An Lisesi İnşaatları...