27 / 04 / 2024

ordu ulucami meydanı

ordu ulucami meydanı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesinin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

ordu ulucami meydanı Haberi

ordu ulucami meydanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan “Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Ordu’nun en büyük camisi olan Ulu Cami’nin ihtişamını artıracak bir çalışma ortaya konulacak” diye konuştu.

ULU CAMİ’NİN İHTİŞAMI ARTACAK 

“Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”nde çalışmaların sürdüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, “Ordu’nun en büyük camisi olan Ulu Cami’nin ihtişamını daha da ortaya çıkaracak bir çalışmayı Büyükşehir Belediyesi olarak yürütüyoruz. Çalışmalar kapsamında otoparkın iç sıva, boya ve kepenk imalatı tamamlanırken merpen ve asansör alanının iç sıva, boya ve seramik imalatları devam ediyor. Ulu Cami Meydanı’nda taş döşeme ve yağmur suyu kanal imalatları ile meydanın kuzey kısmındaki kuru...