24 / 07 / 2024

Ordu Ulugöl projeleri

Ordu Ulugöl projeleri

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Ordu 19 Eylül Stadı Millet Bahçesi oluyor!

Ordu'da 1967'de inşa edilen 19 Eylül Stadı, yeni stadının bitirilmesinin ardından Millet Bahçesi olacak. 

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Ulugöl tabiat parkına mescit yapılacak!

Ordu Orman Müdürlüğü tarafından ildeki turizm cenneti Ulugöl’e mescit ve şadırvan yapılması için ihale düzenlendi. İkizce’deki Laleli Camii model örnek alındı.

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Ordu'da yayla ve meramlardaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince, yayla ve meralarda 2017 yılından sonra inşa edildiği ya da inşasına başlandığı tespit edilen yapıların yıkılması için çalışmalar başladı. 

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ordu Ulugöl projeleri Haberi

Ordu Ulugöl projeleri


Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Gölköy ziyareti sırasında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk göl çevresine yapılan bungalovları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TABİAT PARKI ULUGÖL’E 20 BUNGALOV

Türkiye'nin 36. tabiat parkı olan Ulugöl'ü ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin her yıl artış gösterdiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Buraya gelenlerin ya da gelmek isteyenlerin en önemli beklentisi konaklayabilecekleri bir alandı. Biz de bu beklentiye kayıtsız kalamadık ve 10 adet bungalovun yapımına katkı sağladık. Turistler, Trabzon Uzungöl’de olduğu gibi geceleri burada da konaklayarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekler” dedi.

10 BUNGALOV...