02 / 05 / 2024

Ordu Ünye Çamlık Projesi

Ordu Ünye Çamlık Projesi

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ordu Ünye Çamlık Projesi 15 milyon liraya yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kısa bir süre içerisinde Boztepe'yi dünyanın bileceği bir yer haline getireceğini iddia etti.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir'den satılık 119 daire! İhalesi 27 Şubat'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki 119 daireyi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü ihale yöntemiyle satışa çıkarıyor...

Ordu Ünye Çamlık Projesi Haberi

Ordu Ünye Çamlık Projesi

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediyenin yeniden yapılanan Bilgi İşlem Merkezini ziyaret etti. Burada personelle bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çamyar, personele Ünye’de ki çalışmalar hakkında da bilgi verdi.


Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunun altını çizen Çamyar, “Ünye Çamlık Projesi hem ilçemize hem de bölgemize değer katacak. Proje ile ilgili alt kısmına bir fitness ve yüzme havuzu yapılması ile ilgili plan değişikliği nedeniyle ihale süreci bir, iki ay ötelenmiş oldu ancak devam ediyor.


Şeyh Yunus tepesine bir ana bulvar çalışması devam ediyor. Altyapı çalışması tamamlandı, yakın zamanda sıcak asfalt dökülerek hizmete girmiş olacak.


Eski devlet hastanesinden otogara kadar olan sahil kesiminde ki binalarla ile ilgili dış cephe çalışmasına başlanıyor. 5 proje halkın onayına sunulacak, hangisi en çok...