04 / 05 / 2024

Ordu Yayalaştırma Projesi ihalesi

Ordu Yayalaştırma Projesi ihalesi

Altyapı Koordinasyon Merkezi Üst Kurulu 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Ordu'daki altyapı yatırımları masaya yatırıldı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Ordu İlinde Tesis Edilecek Balamir Hidroelektrik Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ordu Yayalaştırma Projesi ihalesi Haberi

Ordu Yayalaştırma Projesi ihalesi


Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurulu, 2017 yılının ilk toplantısını Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, il genelindeki altyapı çalışmalarının son durumu masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Belediye Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Karayolları, DSİ, OSKİ, AKSA Doğal Gaz, YEPAŞ ve TELEKOM gibi altyapı hizmeti yapan kamu kurumları ve özel şirketlerin üst yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi ilgili Daire Başkanları katıldı.

NÜFUSU YOĞUN OLAN BÖLGELERE ÖNCELİK VERİLİYOR

AYKOME Üst Kurul Toplantısı’nda konuşan Genel Sekreter Bülent Civelek, alınacak kararlar ile bir düzen oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “İl genelindeki altyapı çalışmalarını düzenli, en üst düzeyde ve koordinasyon hâlinde gerçekleştiriyoruz. Nüfusun yoğun olduğu bölgelerimize öncelik vererek çalışmalarımızı bir an önce tamamlamak istiyoruz. 2017 yılında...