03 / 05 / 2024

Ordu Yelken Kulüp arazisi

Ordu Yelken Kulüp arazisi

Ordu'da Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel için açılan davayla ilgili atanan bilirkişi heyetleri, dün otelde incelemelerde bulundu. Bilirkişi heyeti otelin imar planına ve ilgili mevzuata uygun olup olmadığını araştırmaya başladı.

Ordu Yelken Kulüp arazisinin davası reddedildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, denize sıfır olan park bitişiğindeki yeşil alanı, otel için bir işadamına sattı Çevreciler, "Burada kamu yararı yoktur" diyerek konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme ise "Kamu yararı siyasilerin dünya görüşüne göre belirlenir" dedi.

Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Yelken Kulüp arazisi için hazırlanan teknik bilirkişi raporu tamamlandı. Rapora bilirkişi heyeti, alanın park alanına katılmasına karar verildi. Peki Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Dursun Özbek: Riva'nın Galatasaray'a bir faydası yok!

Kulüp başkanı Özbek, "En önemlisi Riva. Üzerinde sadece ot biten bir arazinin Galatasaray'a faydasının olmadığı düşüncesindeydim" dedi.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

İzmir'e muhteşem stat!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla tanıtımı yapılan Göztepe'nin Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak stadın görselleri kulüp tarafından basınla paylaşıldı.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Ordu Yelken Kulüp arazisi Haberi

Ordu Yelken Kulüp arazisi


Ordu'da Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel için açılan bir davayla ilgili atanan bilirkişi heyetleri, dün sahada incelemelerde bulundu. 



Bilirkişi heyeti Yelken Kulüp arazine yapılan otelin 1983 yılında onaylanan Ordu Ana İmar Planı ve Uygulama İmar Planının mevzuata, şehircilik ilkelerine ve planlama esaslarına uygun olup olmadığıyla ilgili incelemelerde bulundu. Ayrıca heyet, eski Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel ilgili açılan dava için oluşturulan otel için alınan iksa ruhsatının taşınmazın imar durumuna, imar planına ve ilgili mevzuata uygun olup olmadığına; aynca karayolu çekme mesafesine uyulup uyulmadığının tespiti amacıyla inceleme yaptı. 



Öte yandan, bilirkişi heyeti içerisinde yer alan bir kişiye itiraz edilmesi nedeniyle, rıhtım alanındaki inceleme ileri bir tarihe ertelendi. 





Ordu Olay Gazetesi




Haber Ordu Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Ordu Altınordu ilçesinde sahil dolgusu için...