18 / 05 / 2024

ordu yolları

ordu yolları

Ordu'da coğrafi yapısı nedeniyle kara yolu ulaşımında önemli yere sahip tünellerin sayısı ve uzunlukları her geçen yıl artıyor. Ordu Valisi Kenan Çiftçi Ordu'da yer alan tünellerden bahsetti.

Ordu'da yıkılan binalar ve yollar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin ardından Ordu'da incelemelerde bulundu. Kurum, bölgede yıkılan yol ve binaların yeniden inşa edileceğini ve iki ayda tamamlanacağını söyledi.

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Ordu Çatalpınar sıcak asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu.

Ordu'nun ulaşım sorunu mecliste konu oldu!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu ilinin sorunlarını dile getirdi. Torun, "Ordu'nun her yıl bir sonraki yıl biteceği söylenen ama bir türlü bitmeyen yolları var." dedi..

Ordu Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Karşıyaka Mahallesi’nde önemli bir güzergâhın altyapısını tamamlayıp ardından bu güzergahı asfaltlayarak karayoluna alternatif bir yol oluşturan Ordu Büyükşehir, şimdi de Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde benzer bir çalışma yürütüyor.

Ordu'ya yeni üst geçit!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için alternatif çözüm yolları üretmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de yürüyen merdivenli üst geçitle yaşanılan sorunların önüne geçmeyi planlıyor.

Ordu'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında heyelan nedeniyle kapanan yollar açılıyor. Kar temizleme çalışmaları ve yağmur suları nedeniyle bozulan yollar onarılıyor.

Ordu'nun altyapısı sil baştan!

Grup ve mahalle yollarının tamamında sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları ile ulaşımda büyük bir değişime giden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki birçok cadde ve sokakta da sıcak asfalt uygulamalarına devam ediyor.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri 22 Mayıs'ta başlayacak!

Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun seferlerini 22 Mayıs'ta başlatacağını açıklamasının ardından yaklaşık 600 biletin satıldığı bildirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı yurt dışı seferleri bu yıl başlayacak!

Türk Hava Yolları, Kamu Aydınlatma Platformu ' na deneme uçuşlarının yapıldığı Ordu - Giresun Havalimanı'nın yurt dışı uçuşları hakkında bir açıklamada bulundu.

ordu yolları Haberi

ordu yolları

Ordu'da coğrafi yapısı nedeniyle kara yolu ulaşımında önemli yere sahip tünellerin sayısı her geçen yıl artıyor. 


Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında Türkiye'nin kullanımdaki "en uzun kara yolu tüneli" olan Ordu Nefise Akçelik Tüneli, il sınırları içinde bulunuyor. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 3 bin 810 metre uzunluğundaki tünelin yanı sıra Bolaman-Perşembe arasında 314 metre uzunluğunda Asarkayası Tüneli, 155 metre uzunluğunda Tekkabak Tüneli, 250 metre uzunluğunda Kuzbökü Tüneli ve 128 metre uzunluğunda Kadıoğlu Tüneli de Ordu'da yer alıyor. Eski sahil yolunda 111 metre uzunluğundaki Perşembe Tüneli de Ordu'da kullanılan tüneller arasında bulunuyor. 


Karadeniz Bölgesi'ni Mesudiye ilçesi üzerinden Orta Anadolu'ya bağlaması düşünülen Dere Yolu Projesi'nde ise 13 tünel yer almakta. Toplam 6 bin 667 metre uzunluğunda 13 tünelden oluşan yolun açılması için...