01 / 05 / 2024

ören yerlerinden ne kadar gelir elde edildi

ören yerlerinden ne kadar gelir elde edildi

Müze ve ören yerlerinden bir ayda yaklaşık 8 milyon lira gelir elde edildi. Özellikle yabancı turistlerin ihtiyaçları göz önüne alınarak oluşturulan "Müzekart Museum Pass İstanbul"dan sağlanan gelir, yüzde 793 artışla 613 bin 998 liraya ulaştı

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Opel Astra'ya gelen zam dudak uçuklattı, Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! Opel Astra ne kadar?

En çok sevilen otomobil modelleri arasında başı çeken Opel Astra'ya gelen zam adeta dudak uçuklattı, söz konusu aracın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... Peki Opel Astra ne kadar?

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

Altın alev aldı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

21 Ocak Cumartesi günü altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Altın bugün resmen alev aldı. Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı

Yatırımcılar ''dolar ne olur'' sorusunun yanıtını araştırırken Piyasa Kahini İslam Memiş doların tam tamına ne kadar olacağını açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki... Bir gören bir daha baktı.

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı!

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı... Hemen bakın...

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Doları olanlar dikkat! Tarihi bir zirveye daha hazır olun!

2 gün önce tüm zamanların en yüksek seviyelerini gören dolarda ne olacağı merak ediliyor. Fed’in faiz kararını açıklamasından önce uzmanlar doları olanları uyarıyor.

Emekli ve memur zammı belli oldu! En düşük maaş ne kadar oldu? Bu rakamları gören de duyan da inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz zamları belli oldu. Peki en düşük maaş ne kadar oldu? Bu rakamları gören de duyan da inanamadı... İşte memur ve emekli zammında son dakika...

ören yerlerinden ne kadar gelir elde edildi Haberi

ören yerlerinden ne kadar gelir elde edildi


Türkiye'de Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerinden bir ayda yaklaşık 8 milyon lira gelir elde edildi.


AA muhabirinin Bakanlıktan edindiği bilgiye göre, her geçen gün daha çok turistin ziyaret ettiği Türkiye'nin müze ve ören yerlerinin ziyaretçi sayısı ve sağladığı gelir de giderek artıyor.


Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerinden 2014 yılı Ocak ayında elde edilen gelir bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 28 arttı.


Buna göre 2013 yılının Ocak ayında müze ve ören yerlerinden 6 milyon 264 bin 861 lira gelir elde edilirken, 2014 yılının Ocak ayında ise  7 milyon 984 bin 703 lira gelir sağlandı.


Bir önceki yıl 604 bin 554 olan ziyaretçi sayısı da yüzde 18 artarak 713 bin 700 kişiye ulaştı.


-Turistlerin İstanbul müzelerine...