27 / 04 / 2024

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT

Son yıllarda İstanbul'da metro hatlarının elektrik işini almasıyla dikkat çeken Orge, yurtdışında raylı sistemlerin yanı sıra büyük konut, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti....

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

ORGE'nin terzi işi stratejisi!

Türkiye'nin en büyük ve nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE, her projeye özel geliştirdiği altyapılarında geldiği noktayı metro ve yeni AKM projelerinde sergileyecek...

Orge, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti!

Son yıllarda İstanbul'da metro hatlarının elektrik işini almasıyla dikkat çeken Orge, yurtdışında raylı sistemlerin yanı sıra büyük konut, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti....

Mercan Köşk Çiçeği Evleri Şile'de yükseliyor! Yeni proje!

Orge iştiraklerinden AND İnşaat, Mercan Köşk Çiçeği Evleri projesini satışa sundu. 6 lüks villadan meydana gelen projede villaların satış bedeli toplam 3 milyon dolar. 

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

ORGE, TurkeyBuild İzmir'in yıldızı oldu!

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

TEDAŞ elektrik borçlarını yeniden yapılandıracak!

TEDAŞ 2014 yılında yaptığı yapılandırmada 3.5 milyar liralık borcun yarım milyarını tahsil edebildi. Şimdi kalan miktar için adım atılıyor. ELEKTRİK borçlarının yeniden yapılandırılması gündeme alınıyor.

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi gerçekleşti!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/103784 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi tamamlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü(EUAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/05849 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleşti..

Doğalgaz kullanımında rekor kırdık!

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul’da katıldığı program sonrası basın toplantısı düzenledi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, Türkiye’de son on günde 2 milyar küp doğalgaz kullanıldığını söyledi.

Elektrik Üretim A.Ş. hizmet alım ihalesi sonuçlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) inşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/74437 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi...

Elektrik faturalarınızı yarıya düşürebilirsiniz!

ELEKTRİK Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, " Akıllı sayaç kullanıp elektrik tüketiminde saat farkına göre yarı yarıya kadar tasarruf sağlanabilir " dedi.

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT Haberi

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT, haziran ayında KAP’a Kuveyt’te kurulu Najlaa International General Trading and Contracting, WLL (NIGT) şirketiyle bir sözleşme imzaladığını bildirdi. Bu anlaşma ile NIGT, Kuveyt’te Orge’ye uygun proje ve sözleşme önerilerinde bulunacak ve böylece Örge Kuveyt’teki projelerde yer alma fırsatı yakalayacak.

Fortune Turkey'den Ayfer Yıldız'ın haberine göre; Orge CEO’su Nevhan Gündüz, yurt dışındaki projeler konusunda atağa geçtiklerini belirtirken, Kuveyt’te büyük inşaat projeleri olduğunu ve bu alanda sıcak bir pazar olduğuna dikkati çekiyor. Ancak, Örgenin yurtdışı atılımlarının Kuveyt’le sınırlı kalmayacağı bilgisini de veriyor. Türkiye Müteahhitler Birliği’ne üye olan Örge, Türk müteahhitlerinin yurtdışındaki projelerinde yer almayı amaçlıyor. Diğer yandan, Ukrayna’da metro ihalesini alan Limak ile de görüştüklerini belirten Gündüz, Suudi Arabistan’da da araştırmalar yaptıklarını belirtiyor. Gündüz, “Yurtdışında iş yapabilmek hem...