13 / 05 / 2024

Orhan Aycıl

Orhan Aycıl

Sürpa İnşaat Taahhüt ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aycıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Serap Caddesi'nde kuruldu.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Gratis'te satışta! İşte Arzum 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum AR3004-IND Çaycı Klasik Çay Makinesi Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arzum çay makinesi ne kadara satılıyor? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Katre Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Dağlı tarafından kuruldu.

Orhan Aycıl Haberi

Orhan Aycıl

Sürpa İnşaat Taahhüt ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aycıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Sürpa İnşaat Taahhüt ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.    Şirket her türlü inşaatların yapım işlerini yapmak.inşaatlar için gerekli ekipmanları hazırlamak,konut inşaatları yapmak. 2.    Şirket her türlü taahhüt hizmetlerini yapmak, gerekli ekipmanları hazırlamak. 3.    Şirket her türlü lojistik hizmetlerini yapmak. lojistik hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi lojistik hizmetlerini yapmak,ev dev eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı lojistik hizmetlerini yapmak. 4.    Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.dükkanlar kurmak,kiralamak,yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak,ithalat ve ihracatını yapmak. 5.    Şirket her türlü elektrik malzemelerinin alım ve satım işlerini...