16 / 05 / 2024

Orhan Daş

Orhan Daş

Daş Grup Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Orhan Daş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Akan tarafından kuruldu.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aksoy ve Orhan Sural ortaklığında kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'dan çığ uyarısı da geldi! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, AFAD Genel Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu. Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'san çığ uyarısı da geldi!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yaşli tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Bursa'da kira fiyatları cep yakıyor!

Tüm ülkede tavan yapan kira fiyatları Bursa'yı da etkiledi. Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, kent genelinde kira fiyatlarının vatandaşları zor duruma soktuğunu dile getirdi.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Orhan Daş Haberi

Orhan Daş

Daş Grup Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Orhan Daş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Daş Grup Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...