04 / 05 / 2024

Orhan Gencebayın Rumelihisarındaki evi ne kadar

Orhan Gencebayın Rumelihisarındaki evi ne kadar

Orhan Gencebay, Boğaz’daki yalı dairesini satıyor. Emlak piyasası ise satışı istemeyen Sevim Emre’nin evi görmek için gelen müşterilere çıkardığı zorlukları konuşuyor.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Darphane’nin Altın Sertifikası ile piyasadaki gram altın arasındaki fiyat makası açılıyor!

Dolar kurunda bankalar ile serbest piyasa arasında oluşan kur farkından sonra şimdi de Borsa İstanbul'da işlem gören Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark açılmaya başladı.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Asgari ücrette sendikalar alt sınırı çizdi! O tutarın altındaki ücret kabul edilmeyecek

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağının altını çizdi. 7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini ifade etti. "Kırmızı çizgi bu onun üzerine çıkmak lazım" ifadelerini kullandı.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

İslam Memiş'in 'perşembe' ısrarındaki gram altın gerçeği!

Altın kahini İslam Memiş'in 'perşembe' günü ısrarındaki gerçek ortaya çıktı.

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Altındaki düşüşün asıl nedenini bir çırpıda söyledi! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü merak eden yatırımcılar için asıl nedenini ilk kez açıkladı.

Orhan Gencebayın Rumelihisarındaki evi ne kadar Haberi

Orhan Gencebayın Rumelihisarındaki evi ne kadar

Orhan Gencebay, Boğaz’daki yalı dairesini satıyor. Emlak piyasası ise satışı istemeyen Sevim Emre’nin evi görmek için gelen müşterilere çıkardığı zorlukları konuşuyor


Arabesk müziğin fenomen ismi Orhan Gencebay, Rumelihisarı’ndaki yalı dairesini satışa çıkardı. Semtin özellikle hafta sonu kalabalığından rahatsız olan Gencebay’ın Boğaz’a sıfır konumdaki lüks dairesini satıp daha sakin bir yere taşınmak istediği öğrenildi.


4.5 MİLYON DOLAR İSTİYOR

İddiaya göre, Orhan Baba evi için 4.5 milyon dolar talep ediyor. Ancak hayat arkadaşı Sevim Emre uzun yıllardır yaşadığı evden ayrılmak istemiyor. Bu yüzden de müşteri getiren emlakçılara zorluk çıkararak evin satılmasını engellemeye çalışıyor.


Orhan Gencebay Rumelihisarı'ndaki evini neden...