23 / 07 / 2024

Orhan Korkmaz

Orhan Korkmaz

Hanbak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Korkmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs 'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak'ta kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Orhan Gencebay: Rumelihisarı’ndaki evimi satmayı düşünmüyorum!

Orhan Gencebay, önceki akşam eşi Sevim Emre ile birlikte görüntülenen ünlü sanatçı, tehdit aldığı için evini satacağı haberlerini yalanladı: "Öyle bir şey yok. Evimi satmayı düşünmüyorum ve satmayacağım." dedi.

Orhan Gencebay: Rumelihisarı’ndaki evimi satmadım!

Samsunlu bir grup tarafından tehdit edildiği için Rumelihisarı’ndaki Boğaz manzaralı dairesini 4.5 milyon dolara sattığı iddia edilen Orhan Gencebay, “Hayatımda hiç tehdit almadım” dedi.

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Pendik Korkmaz Kaya Life projesinde daire fiyatları 229 bin TL’den başlıyor. İşte 11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi detayları...

Orhan Gencebay Rumelihisarı'ndaki evini neden satıyor?

Orhan Gencebay'ın yalı dairesini 'ölüm korkusu' yüzünden satmak istediği ortaya çıktı. Usta sanatçı, bundan 5 ay önce Samsunlu bir grup tarafından evinin önünde tehdit edildi

Orhan Gümrükçüoğlu dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi, Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Tabakhane Deresi’nin üzerinin açılacağını söyledi...

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

Korkmaz 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

Orhan Gencebay, Rumelihisarı’ndaki evini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Orhan Gencebay, Boğaz’daki yalı dairesini satıyor. Emlak piyasası ise satışı istemeyen Sevim Emre’nin evi görmek için gelen müşterilere çıkardığı zorlukları konuşuyor.

Bertan Korkmaz'dan Bodrum RES açıklaması!

Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş.'nin Genel Müdürü Bertan Korkmaz, mahkemenin verdiği ara kararı değerlendirdi. Cari açığının tamamı enerji yetersizliğinden kaynaklanan Türkiye ve Bodrum'un zaman kaybettiğini söyledi.

Orhan Korkmaz Haberi

Orhan Korkmaz

Hanbak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Korkmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Hanbak Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. Hertürlü gayrimenkul satın almak,kat karşılığı satın alınmış gayrimenkullerin sözleşmelerini devralmak 


bu kapsamda özel şahıs veya belediyelerle devir sözleşmeleri yapmak suretiyle iş merkezleri yapmak ve yönetmek kendi hissesine düşen gayrimenkulleri satmak ve kiralamak katkarşılığı aldığı arsalar 


üzerinde inşaat yapmak kat irtifakı kurmak işbu gayrimenkuller üzerinde teminat ipoteği tesis etmek iskanlarını almak cins tashihleri yaptırmak. A)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü bayındırlık 


ve inşaat işleri yapmak,resmi ve özel ihalelere katılmak bunları inşaat ve taahhüt etmek  proje kontrollük ve danışmanlık hizmetleri ile yurt içi  ve yurt dışında ihalelere katılmak mimarlık  


mühendislik ve müşavirlik...