26 / 05 / 2024

Orhan Özyurt biyografi

Orhan Özyurt biyografi

Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özyurt kimdir? Orhan Özyurt iş hayatına ne zaman atıldı? İşte Kuruluşundan bugüne Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Orhan Özyurt...

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu'nun kabri sembolik olarak yenilenebilecek!

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in torunu Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu’nun tahrip edilen kabrinin bulunduğu yerde sembolik bir mezar taşı dikilebilecek. Osmanoğlu’nun kabri Cimetiere de l’Est mezarlığında bulunuyor.

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Orhan Güner: Kalıcı olabilmek için yenilik şart!

Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi.

Orhan Düzgün: Turizmdeki avantajlar iyi değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, turizm konusunda Kayseri ve Nevşehir işbirliğinin sağlanması ve her iki ilin turizm imkanlarının entegre edilmesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Düzgün turizm avantajlarının daha iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret e

Orhan Aydın: OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Ankara’nın sanayileşmeye OSTİM’le başladığını belirterek, “OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur” diye konuştu.

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

Orhan Demirel: Torun Center'daki asansör çıkmaması gereken kata çıktı!

TORUNLAR’ ın Mecidiyeköy’ deki şantiyesinde düşen ve 10 kişinin ölümüne yol açan asansörün sahibi Orhan Demirel asansörün çıkmaması gereken bir kata çıkarıldığını iddia etti...

Halil Özyurt: Turizm biterse, inşaat da biter!

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, "Turizm biterse inşaat da biter" diyerek, inşaat yasağının devam etmesini istedi. Özyurt, İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a çok büyük zarar verdiğini söyledi...

Gebze Güzeller, Sultan Orhan ve Kirazpınar imar planı askıya çıktı!

Gebze Güzeller, Sultan Orhan ve Kirazpınar'da 4 milyon 383 bin metrekare alanı kapsayan gecekondu önleme bölgesinin imar planına yapılan itirazlar sonucundai 3 paftada tekrar hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Orhan İçöz: Turizmde hedef kitlemiz değişmeli!

Orhan İçöz: Yüksek gelir grubuna dahil turistleri ülkemize çekip, daha özel ve çevre duyarlılığı yüksek olan turizm türlerini benimsersek dünyada gelir ve ziyaretçi bakımından ilk 5 ülke arasında yer alma hedefine ulaşmamız zor olmaz, dedi.

İzmit Orhan Mahallesi asfaltlandı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Orhan Mahallesi’nde bulunan Emir, Gaffar Okan, Hayat ve Ulaş sokaklarındaki yollar için bin 880 ton asfalt malzemesi kullanıldı.

Orhan Özyurt biyografi Haberi

Orhan Özyurt biyografi

Orhan Özyurt kimdir?

Orhan Özyurt, 1961 Trabzon doğumlu. Eğitimci bir babanın beş çocuğundan ikincisi olan Orhan Özyurt bugün, Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 


İş hayatına taş ocağında çalışarak başlayan Orhan Özyurt, City Center projesini Esenyurt Belediyesi ile hayata geçiriyor.


Orhan Özyurt, ilköğretim ve lise tahsilini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat bölümü ve beraberinde İşletme ve Sosyal Siyaset programını bitirdi. 


Kuruluşundan bugüne Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Orhan Özyurt evli ve 3 çocuk babasıdır.


Öğrenim yılları da dâhil olmak üzere aktif ticaretle uğraşan Orhan Özyurt 1986 yılında mezuniyetiyle beraber bir aile işletmesi olan taş ocaklarının başına geçti. 


1992 yılında bir aile şirketi olarak Özyurt A.Ş.‘ yi kurdu ve taahhüt işleri yapmaya başladı. Aynı zamanda beton, beton elemanları ve...