28 / 04 / 2024

Orhan Savaş

Orhan Savaş

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 Mart 2015 'te, 7 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Savaş Müdürlüğü 'nde açıldı.

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Orhan Savaş tarafından 7 milyon TL'lik sermaye ile 31 Aralık 2013 tarihinde Kadıköy Emintaş İşmerkezi'nde kuruldu

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 Mart 2015 'te, 7 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Savaş Müdürlüğü 'nde açıldı.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Orhan Bulutlar kimdir?

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar kimdir? Orhan Bulutlar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Bulutlar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Bulutlar...

Tapu mağduru İngiliz aileler mahkeme savaşını kazandı!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde satın aldıkları evlerin tapusu kendilerine verilmediği gerekçesiyle 2009 yılında satıcı şirket aleyhine dava açan 57 İngiliz ailesi, 3 milyon sterlin değerindeki beş yıllık mahkeme savaşını kazandı.

Tapu mağduru İngilizler hukuk savaşını kazandı!

Aydın'ın Didim ilçesinde satın aldıkları evlerin tapusu kendilerine verilmediği gerekçesiyle 2009 yılında satıcı şirket aleyhine dava açan 57 İngiliz aile, 3 milyon sterlin değerindeki beş yıllık hukuk savaşını kazandı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Kartal Belediyesi'nden belediyelere kartopu savaşı teklifi!

Kartal Belediyesi, Kadıköy, Beşiktaş, Maltepe, Ataşehir ve Ankara'daki Çankaya Belediyesi'ne sosyal medyada kartopu savaşı teklif etti. Kartal Belediyesi Twitter hesabından paylaşılan bu kare, belediyeleri harekete geçirdi...

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentsel dönüşüm hakkında halkı bilgilendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sohbet ettiği vatandaşlara Trabzon' da gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmekte olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu'nun kabri sembolik olarak yenilenebilecek!

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in torunu Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu’nun tahrip edilen kabrinin bulunduğu yerde sembolik bir mezar taşı dikilebilecek. Osmanoğlu’nun kabri Cimetiere de l’Est mezarlığında bulunuyor.

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Orhan Savaş Haberi

Orhan Savaş

Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Orhan Savaş Müdürlüğü'nde açıldı.


Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu;Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


Rafineri Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Başçavuş Sokak, Emintaş İş Merkezi 4.Kat...