01 / 05 / 2024

Orhan Sayım imar yapılaşma

Orhan Sayım imar yapılaşma

Bursa'daki inşaat sektörünün Türkiye geneline bağlantılı olarak hızlı ilerlediğini söyleyen Orhan Sayım, Bursa Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Sayım, "Verimli toprakların imara açılıp üzerine beton yığınlarının yapılması çok büyük sıkıntılar doğurur. " dedi.

Üsküdar Kısıklı-Bulgurlu nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, 1/5000 ölçekli Kısıklı-Bulgurlu nazım imar planında 26 Eylül 2017 tasdik tarihli plan notu değişikliğini bugün askıya çıkardı.

Ümraniye revizyon nazım imar planı değişikliği askıda!

Ümraniye ilçesi 13 Şubat 1998 T.T.' li 1/5000 ölçekli Ümraniye revizyon nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde geri sayım başladı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018 yılında yapılacak. İhale için geri sayımın başladığı tünel ile iki kıta arasındaki geçiş süresi 5 dakikaya inecek.

Kanal İstanbul'da geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "rüyam" olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul projesi için geri sayım başladı..

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Ondörtüç Pendik'te teslimler için geri sayım başladı!

Ev sahibi olmayı kolaylaştırmak için çalışan İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği  Ondörtüç Pendik projesinin tesliminde geri sayım başladı.Projenin Haziran 2018’de teslim edilmesi öngörülüyor. 

CEPHEDER'in kuruluşu için geri sayım başladı!

Cephe sektörünü tek çatı altında birleştirecek olan Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (CEPHEDER) kuruluşu için geri sayım başladı.

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Sea Pearl Ataköy projesi, denize tam sıfır noktada İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de yer alıyor. 1.401 daire ve otelden oluşan Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı.

Attila Sezgin: Kentsel dönüşümü imar affı olarak görmemek ön şarttır!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Orhan Sayım imar yapılaşma Haberi

Orhan Sayım imar yapılaşma

Bursa'daki inşaat sektörünün Türkiye geneline bağlantılı olarak hızlı ilerlediğini söyleyen Orhan Sayım, Bursa Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Sayım, "Verimli toprakların imara açılıp üzerine beton yığınlarının yapılması çok büyük sıkıntılar doğurur. Belediyelerin taşın altına elini koyması lazım" dedi.


Özel bir inşaat firması sahibi ve inşaat mühendisi Orhan Sayım, inşaat sektörü hakkında Bursa Hayat Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sektör hakkında birçok konuya temas eden Sayım, üniversitedeki eğitimle, iş hayatının birbirinden tamamen farklı olduğunu belirtti.


Üniversite yıllarınızda öğrendiğiniz bilgilerin meslek hayatınıza yansımaları nasıl oldu?


Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden bu yıl mezun oldum. Okul hayatınızda öğrendiğiniz bilgiler teorik bilgiler olduğu için meslek hayatına yansımaları biraz sıkıntılı oluyor. Okulda gördüğünüz şeyleri gerçekte uygulayamıyorsunuz. Bazen sizin uygulamak istediğiniz sistemleri inşaat sektöründe çalışan işçiler, ustalar yapamıyorlar. Proje...