07 / 05 / 2024

Orhan Ulu

Orhan Ulu

Ulukur İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikdat Kurt, Orhan Ulu tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ulukur İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukur İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikdat Kurt, Orhan Ulu tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Bayrampaşa, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kuğulu Vadisi projesinin startı verildi!

Kuğulu Vadisi'nin startı verildi. Seydişehir'i bölgenin cazibe merkezi haline getirecek Kuğulu Vadisi Projesinin planlama çalışmaları başladı. Kuğulu Park'ta yapılacak olan rekreasyon çalışmalarına esas oluşturacak proje çalışmaları başladı.

Safranbolu Ulu Cami'nin restorasyonu sürüyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu Ulu Camisi 'nin restorasyonu devam ediyor. Çalışmaların Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütüldüğünü anlatan Bulacak, birçok yapının restore edildiğini belirtti.

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Orhan Besle: Takasla gayrimenkul satışlarına ilgi arttı!

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken sektör uzmanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konuttan takas siteminde arza sunuyor.

Orhan Besle: Takasla gayrimenkul satışlarına ilgi arttı, 3 bin konut takasa sunuldu!

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor"...

Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı’ndaki evine hırsız girdi!

Önceki gün Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin Rumelihisarı’ndaki evlerine hırsız girdi. Saat 14.30 sıralarında dört katlı binaya giren ve apartmandaki dört dairenin de kapısını zorlayan hırsız ya da hırsızlar, en büyük hasarı Gencebay’ın kapısına verdi.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Orhan Şen: İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, bu yaz çok sıcak geçecek. Yağışlar bir hafta sonra yerini sıcak havaya bırakacak dedi...

Şekerbank'a 3 Ortadoğulu banka talip!

Şekerbank’ın ortağı Samruk Kazyna Kazakistan Devlet Varlık Fonu’nun ve bankanın diğer ortağı Şekerbank Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı’nın hisselerine 3 Ortadoğulu bankanın talip olduğu öğrenildi

Orhan Aktürk: Balıklı gölün turizme kazandırılması için çalışma yapacağız!

İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, balıklı göldeki balıkların yaşam alanlarını korumak ve buranın tanıtımında eksikliklerinin olduğunu belirterek, balıklı golün turizme kazandırılması için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Kilia Konakları için Ortadoğulu 3 grup sıraya girdi!

Şile'nin ilk markalı konut projesini tanıttı. Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran ve 104 adet tripleks konaktan oluşan 'Kilia Konakları'nda fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. 104 villalık Kilia Konakları için Ortadoğulu 3 grup sıraya girdi

Ressam Sanatçı Orhan Taylan'ın resim sergisi 1-30 Haziran'da Midtown'da!

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...

Orhan Ulu Haberi

Orhan Ulu
Ulukur İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikdat Kurt, Orhan Ulu tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


Ulukur İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...