24 / 07 / 2024

Orhangazi belediyesi yol çalışması

Orhangazi belediyesi yol çalışması

Altyapı çalışmaları, yoğun kar yağışı sebebi ile zarar gören ve caddelerde oluşan derin çukurların giderilmesi için Orhangazi Belediyesi şehir içi ulaşım yollarında çalışma başlattı.

O ildeki 2 arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! Resmen tarih belli oldu! 

Bursa ili Orhangazi Belediyesi, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Karsak Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi satıyor. KDV'den muaf arazi sahibi olma fırsatı! İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi Belediyesi'nden 34.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, 14 adet gayrimenkulü 34 milyon 775 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.

Bursa Orhangazi'de kamp alanı için arsa tahsisi ertelendi!

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kamp Alanı için Dutluca Altında Orhangazi TSO’ya tahsis edilecek arsanın tahsisi ertelendi.

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Orhangazi Belediyesi'nden 46.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mülkiyeti Orhangazi Belediye Başkanlığı'na ait olan 10 adet gayrimenkul toplamda 46 milyon 144 bin 491 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Orhangazi Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye ve Örnekköy'de yer alan 2 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 20 Eylül'de yapılacak..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Orhangazi belediyesi yol çalışması Haberi

Orhangazi belediyesi yol çalışması

Orhangazi Belediyesi ekipleri zarar görmüş şehir içi yolları için çalışma başlattı.

Altyapı çalışmaları, yoğun kar yağışı sebebi ile zarar gören ve caddelerde oluşan derin çukurların giderilmesi için Orhangazi Belediyesi şehir içi ulaşım yollarında çalışma başlattı. Yaklaşık 7 gündür yoğun kar yağışı sırasında kalabalık bir ekip ve iş makineleri ile özellikle kapanan mahalle yollarının açılması için çalışma yürüten Orhanazi Belediyesi, yağışların durmasından sonra şehir içi ulaşım yollarındaki buzlanmalar için kar küreme yaptı. Ekipler karla birlikte yollarda oluşan derin çukurları da mıcır dökerek...