02 / 05 / 2024

Orhangazi Çakırlı

Orhangazi Çakırlı

Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı...

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

AK Parti'den Türkiye'de olası depremlere hazırlık için araştırma istemi!

AK Parti, Türkiye'de olası depremlerde can ve mal güvenliğinin sağlanması, depreme hazırlıklı yaşam alanlarının oluşturulması için yapılacakların tespiti ve çözüm önerilerinin belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Vatandaşlar, Kanal İstanbul projesine itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, bir itiraz dilekçesi hazırladı. Bu dilekçenin bir örneğini çıkaran vatandaşlar, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne adeta akın etti.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Orhangazi Çakırlı Haberi

Orhangazi Çakırlı

Orhangazi'ye bağlı Çakırlıya yapılması planlanan toplu konutlar için ön talepler alınmaya başlandı. Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı. Ön talep formlarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Belediye hizmet binasında dağıtılan formlardan almak için vatandaşlar ilk günden itibaren müracaatta bulundu. Çarşamba günü başlayan forma dağıtımında cuma günü mesai saati bitimine kadar 200 vatandaşın ön talep formu aldığı ve 70 vatandaşın formları doldurarak yeniden belediye hizmet binasına teslim ettiği kaydedildi. Hafta boyu talep formlarının dağıtımı devam edecek Vatandaşların talebine göre konut projesinin şekilleneceği kaydedildi. 


A...