11 / 05 / 2024

Orhangazi hastane projeleri

Orhangazi hastane projeleri

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Bursa Orhangazi'deki projelere Orman Müdürlüğü'nden onay!

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin turizme yönelik projeleri Orman Genel Müdürlüğü'nde onaylandı. Başkan Çağlayan, en kısa sürede ihaleye çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Orhangazi hastane projeleri Haberi

Orhangazi hastane projeleri

Hastanenin B Blok'unun temel atımının ardından bodrum yapımı çalışmaları hızlandı. Öte yandan yapımına kısa bir süre önce başlanan C Blok'uıı temel çalışmaları da tamamlanmak üzere.Olumsuz hava koşulları çalışmaları sekteye uğratırken yetkililer hedeflerinin hastaneyi 2015 yılı sonunda açmak olduğunu belirtiyorlar. 


TOKI Konutlarının yapıldığı dönemde hastane bölgesinden ayrılıp Fındıklı yolundan 75. Yıl İlköğretim Okulu altına ulaşan ve buradan da TOKİ'ye bağlanan yol, yeni hastane inşaatı arsası içinde kaldığı için kapatılmıştı. 

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında yolun arsadan çıkarılıp yol olarak gösterilmesi için imar plan değişikliği yapıyor. Plan değişikliği onaylandıktan sonra yol arsadan çıkmış olacak ve yapılacak genişleme çalışmasının ardından yol tekrar hizmete açılacak. 


Yeni Marmara...