12 / 05 / 2024

Orhangazi hastane

Orhangazi hastane

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

Orhangazi Hastane projesi içinde kalan TOKİ yolu yeniden açılıyor!

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

Orhangazi'de hastane çalışmaları hızlandı!

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.

TOKİ Orhangazi devlet hastanesinin temeli 18 Mart'ta atılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane binasının inşaat ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. İnşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlandı. 18 Mart'ta temel atma töreni düzenlenecek...

Orhangazi'deki yeni hastane binası için 24 Şubat'ta sözleşme imzalanacak!

TOKİ tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane için 26 Aralık tarihinde açılan ihalede en uygun teklifi (19 milyon 190 bin TL) veren Aksu İnşaat ile Taşlar Yapı İnşaat'ın ortak konsorsiyumu TOKİ ile 24 Şubat'ta sözleşme imzalayacak

Orhangazi'deki yeni hastane binası 600 günde tamamlanacak!

Orhangazi'de yapımına önümüzdeki günlerde başlanması beklenen yeni hastane binasının inşaat ihalesi sonuçlandı. 26 Aralık 2013 tarihinde ihalesi yapılan hastane inşaatını Aksu İnşaat ile Taşlar Yapı İnşaat ortaklığındaki bir konsorsiyum aldı.

Bursa Orhangazi TOKİ Devlet Hastanesi İnşaat yapım işi!

Bursa İli Orhangazi İlçesi 75 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 26 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek...

TOKİ Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi İnşaat yapım işi!

Bursa İli Orhangazi İlçesi 75 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 26 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 6,5 milyar dolara mal oluyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun 6,5 milyar dolarlık bir proje olduğunu ve bu paranın tek kuruş bütçeden çıkmadan kamu özel ortaklığı ile karşılandığını bildirdi...

Taksim Alman Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 6 hastane satılıyor!

6 hastane satılıyor. Doktor Azmi Ofluoğlu ve 3 yabancı yatırımcının ortak olduğu hastanede, yabancı yatırımcılar Türkiye’den ayrılma kararı aldı. Hastanelerde 6 aydır çalışanların da maaşları ödenmiyor...

Orhangazi hastane Haberi

Orhangazi hastane

Hastanenin B Blok'unun temel atımının ardından bodrum yapımı çalışmaları hızlandı. Öte yandan yapımına kısa bir süre önce başlanan C Blok'uıı temel çalışmaları da tamamlanmak üzere.Olumsuz hava koşulları çalışmaları sekteye uğratırken yetkililer hedeflerinin hastaneyi 2015 yılı sonunda açmak olduğunu belirtiyorlar. 


TOKI Konutlarının yapıldığı dönemde hastane bölgesinden ayrılıp Fındıklı yolundan 75. Yıl İlköğretim Okulu altına ulaşan ve buradan da TOKİ'ye bağlanan yol, yeni hastane inşaatı arsası içinde kaldığı için kapatılmıştı. 

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında yolun arsadan çıkarılıp yol olarak gösterilmesi için imar plan değişikliği yapıyor. Plan değişikliği onaylandıktan sonra yol arsadan çıkmış olacak ve yapılacak genişleme çalışmasının ardından yol tekrar hizmete açılacak. 


Yeni Marmara...