07 / 05 / 2024

Orhangazi okul dönüşümleri

Orhangazi okul dönüşümleri

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir dönüşüm raporu hazırlığına başladı.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Monster notebook okula dönüş indirimleri başladı. Oyun ve performans meraklıları için 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Monester Notebook her yıl olduğu gibi bu yıl da Okul Dönüş İdirimlerinde büyük fırsatlar sunuyor. Bilgisayarlarda 1500 tl, ekipmanlarda sepette yüzde 25 indirim kampanyası 18 Eylül’e kadar sürüyor. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

DeFacto’dan okula dönüşte müthiş kampanyalar. Okul masrafını ucuza getirin. İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

İlk ve orta dereceli okulların açılmasına günler kaldı. Yüzbinlerce öğrenciyi okul heyecanı sardı. Ancak veliler artan okul masrafları konusunda endişeli. DeFacto okula dönüşte velilerin yükünü hafifletmek amacıyla ardı ardına kampanyalar açıkladı. İşte 7 Eylül 2022 tarihli DeFacto kampanya ve fiyat

Türkiye'de yeşil bina dönüşümleri hızlandı!

Nüfus yükselişi, insanların konfor arayışlarının gittikçe artması ve tüketimdeki yaşanan hızlanma, enerji talebinde de yükselişlere neden oluyor. Enerji tüketiminin yüzde 30’undan sorumlu olan binalar, enerji etkinleştirildiğinde enerji tüketimini yüzde 50’lere kadar düşürüyor.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Ofis sektöründe Kovid-19 dönüşümü!

Küresel sağlık krizi dijitalleşmeye hız kazandırıp, tüketici alışkanlıklarında da değişikliklere neden olurken, iş hayatında da dönüşümleri getirdi. Bu dönüşümün neticesinde hız kazanan bir trend olan hibrit çalışma modeli gelecek senelerde de kalıcı hale gelecek. 

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Fikirtepelilerden kentsel dönüşüm eylemi!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümleri tek tek çözülürken, yine mağdur haberleri gelmeye başladı. Mağdur olduklarını söyleyen aileler Fikirtepe'de eylem yaptı.

Orhangazi okul dönüşümleri Haberi

Orhangazi okul dönüşümleri

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. 4+4+4 Eğitim sisteminin hayata geçirilmesinden sonra tüm ülke genelinde gerçekleştirilen ancak Orhangazi'de uzun süredir yapılamayan Okul Dönüşümleri için geçen yıl müfettiş raporları doğrultusunda dönüşümlerin tamamlanması istendi.  


İLK RAPOR OLUMSUZ SONUÇLANMIŞTI 


Bu doğrultuda okulların kapanmasından sonra çalışma başlatan Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul dönüşümleri için hazırladığı ilk rapor bakanlık tarafından kabul görmemişti. TOKİ'deki okullarda yapılan dönüşüm dışında diğer değişikliklerin ertelendiği dönüşüm çalışması ile ilgili Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma dönüşüm ile ilgili farklı değişiklikler içeriyor, yapılacak dönüşüm çalışması bakanlığa yeniden sunulacak. Yapılacak olan değişiklikler ise bakanlıktan gelecek rapor doğrultusunda düzenlenmiş olacak.



Orhangazi...