30 / 04 / 2024

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.



Eylül ayının yaklaşmasıyla okula dönüş hazırlıkları da başladı. Aileler okul öncesi çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla şimdiden piyasa araştırmasına başlarken, perakende sektörünün temsilcileri de çeşitli kampanyalar ile vatandaşın bütçesini rahatlatmaya çalışıyor.

E-ticaret markası Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel ‘okula dönüş’ kampanyası ile farklı indirim imkanları sunduğunu açıkladı. Buna göre, TeknoClub üyeleri, 18-22 Ağustos arasında gerçekleştirecekleri harcamalarıyla kazandıkları indirimleri okula dönüş dönemini kapsayan 25 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında kullanabilecek.

TeknoClub üyeleri, sözkonusu kampanya kapsamında 18-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 5 bin lira üzeri alışverişlerde 500 lira, 15 bin lira ve üzeri alışverişlerde bin 250 lira, 30 bin lira ve üzeri alışverişlerde de 2 bin 500 liralık indirim imkanından faydalanabilecek. Kampanyaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, kazanılan bu indirimlerin ise 25 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak 5 bin lira üzeri alışverişlerde kullanılabileceği bildirildi.

 AKBANK’TAN %65 İNDİRİM FIRSATI

Türk bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Akbank da okula dönüş kampanyalarıyla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 30 Eylül’e kadar devam edecek chip-para kampanyası ile Axess kartı olanlar bin lira ve üzerindeki her ikinci giyim ve kırtasiye alışverişlerinde 50 lira, toplamda 200 liraya varan chip-para kazanabilecek.

Wings sahipleri ise aynı sektörlerde yapacakları her ikinci bin 500 lira ve üzeri alışverişine 6 bin toplamda 24 bin mil puan kazanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Juzdan uygulamasından kampanyaya başvuruda bulunmalarının yeterli olacağı kaydedildi.

Juzdan’da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel çok sayıda markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyalarının da bulunduğu belirtildi.   

Bu kampanyalardan birisi de; bin lira ve 15 bin lira arasındaki peşin ve taksitli alışveriş işlemlerinde, faizsiz ve ücretsiz 1 ay erteleme imkanı sunuluyor. Ayrıca 750 lira ile 15 bin lira arasında yapılacak peşin harcamalarda faizsiz, ücretsiz iki taksit olanağı sunulurken, market ve gıda sektörlerinde 750 lira ve üzerindeki ilk ve sonraki her ikinci harcamaya 30 lira, toplamda 150 liralık çip para verileceği açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön