04 / 05 / 2024

orhangazi şantiye

orhangazi şantiye

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

Orhangazi'ye hizmet şantiye birimi kurulacak!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi'nde alınan kararla, Örnekköy Mahallesi sınırları içinde yer alan belediye mülkiyetinde bulunan alanda Büyükşehir Belediyesi Hizmet Şantiye Birimi kurulmasını kabul edildi.

Orhangazi Örnekköy'e şantiye ve iş makinelerinin parkı kurulacak!

Orhangazi, Gemlik ve iznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Bursa'da şantiye ve iş makineleri parkı Orhangazi'ye kurulacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

Bursa Orhangazi'ye iş makineleri parkı kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'te hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor.

Orhangazi'de yapılacak özel okulun temeli 30 Ağustos'ta atılacak!

ORHANGAZİLİ dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. adlı firma ve kurucuları hafta sonu düzenlenen bölgeden gazetecilerin katıldığı basın toplantısında kamuoyuna tanıtıldı.

Orhangazi'de ilk özel okul açılacak!

Orhangazili dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu İzmir-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek!

İstanbul, İzmir karayolu arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli geçiş noktası Körfez Köprüsü'nün silüeti ortaya çıkmaya başladı.

Orhangazi'de kamulaştırma için 4 bina yıkıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kamulaştırma çalışmalarının sürdüğü Kaynarca caddesindeki 4 farklı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Binaların yaklaşık 330 bin TL bedelle kamulaştırması tamamlandı..

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısında imar planları görüşüldü!

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartman'da uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar oldu.

Orhangazi İmam-Hatip Lisesi inşaatı devam ediyor!

Bursa Orhangazi Nadir Yolu üzerinde yapılmakta olan Yeni Orhangazi İmam-Hatip Lisesi İnşaatı'nda geri sayım sürüyor. Okul inşaatında son rötuşlar yapılıyor..

Orhangazi Şenocak Apartmanı'nda dönüşüm yapılacak mı?

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı yarın yapılacak. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartmanı'nda uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak.

Uşak Dokuzsele Deresi projesi şantiye aşamasında!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin önemli projelerinden birisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.

orhangazi şantiye Haberi

orhangazi şantiye

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Bölgeye daha hızlı hizmet vermek için planlanan Makine Parkı ve Hizmet Şantiyesi Birimi için Orhangazi sınırları içinde Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor. Arsa tahsisi eylül ayı meclis toplantısında gündeme geldi. 

Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. Komisyonun onayı ile birlikte arsa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek Büyükşehir Belediyesi bu alana kuracağı şantiye alanına iş makineleri yerleştirecek. 


BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Mecliste konu ile alakalı açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hizmet Şantiyesi Birimi adı altında kurulacak olan alanın Orhangazi Belediyesi'ne ait Karbosan Fabrikası bölgesindeki arsalara kurulacağını belirterek, "Bu sayede Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, burada yer alacak....