30 / 07 / 2024

Orhangazi sgk ihalesi

Orhangazi sgk ihalesi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Orhangazi Belediyesi'nden 34.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, 14 adet gayrimenkulü 34 milyon 775 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Orhangazi 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

TOKİ Bursa ili Orhangazi ilçesi 292 adet konut, 2 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 2 Temmuz'da...

TOKİ Bursa 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Bursa Orhangazi 292 konut ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 adet konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İşi ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

Orhangazi TOKİ 2019 detayları!

Orhangazi TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Bursa Orhangazi TOKİ projesinin ihalesi 26 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Orhangazi projesinin ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Orhangazi projesinin ihalesini 26 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 292 adet konut yer alacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Orhangazi sgk ihalesi Haberi

Orhangazi sgk ihalesi

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Orhangazi'ye yapacağı hizmet binasının temeli önümüzdeki hafta atılıyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı. Şubat ayı Meclis toplantısında SGK binasıyla ilgili bilgilendirme yapan Başkan Çağlayan, önümüzdeki hafta temel çalışmalarının başlayacağını bildirdi.  SGK'ya bağlı Emek İnşaatın yapacağı inşaatın tamamlanma süresinin 5 ay olduğunu ifade eden Çağlayan, "Orhangazi'de SGK binasının 3 ay içerisinde tamamlanmasını planlıyoruz" diye konuştu.  Hürriyet Mahallesi'ne yapılacak olan SGK binası tamamlandıktan sonra Belediye hizmet binası altındaki kurum şubesi yeni binaya taşınacak.  Belediye binasındaki mevcut yer ise Belediye bünyesinde değerlendirilecek. 



Bursa...