30 / 04 / 2024

orhangazi toki konutları

orhangazi toki konutları

Orhangazi'de TOKİ çalışmaları hız kazandı. Orhangazi'de yapılması planlanan TOKİ 4. Etap Konut Projesi kapsamında TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü ekipleri Orhangazi'deki Kale altında kalan arsa üzerinde incelemelerde bulundu.

Orhangazi'nin gelişim süreci ve yatırım durumu!

Orhangazi; Bursa-İstanbul Yolu üzerinde; Bursa’nın kuzeyinde, İznik Gölü’nün batısında kurulmuş olan bir ilçedir

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

orhangazi toki konutları Haberi

orhangazi toki konutları


Orhangazi'de yapılması planlanan TOKİ 4. Etap Konut Projesi kapsamında TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü ekipleri Orhangazi'deki Kale altında kalan arsa üzerinde incelemelerde bulundu. TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden gelen TOKİ Kentsel Yenileme ve İmar Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Müdürü Yavuz Çelik ve ekip çalışanları Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Belediye binasında projeler üzerinde incelemelerde bulunun TOKİ ekibi, Kale altında kalan arsaya geçti. Çakırlı'da planlanan TOKİ projesi için de düzenlenen arsa üzerinde inceleme yapan ekipten TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme ve İmar Daire Başkanı Uğur İnan, Orhangazi ilgili proje çalışmalarını biran önce başlatacaklarını belirtti. Uğur İnan Çakırlı'da düşünülen proje ile ilgili de bir etüd çalışması yaptıklarını ve buna göre bir çalışmalara hız vereceklerini kaydetti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan...