13 / 05 / 2024

Orıen Group adres

Orıen Group adres

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Rabeh ve Mhd Nour ortaklığında kuruldu. 

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

Aykan Group, Kalkan'ın en büyük otelini yapacak!

Aykan Group, turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen önümüzdeki sezon yeni projelerine başlamaya hazırlanıyor. Aykan Group CEO’su Aslan Uzun, Kalkan’a bölgenin en şık ve güzel otelini inşaa edeceklerini açıkladı.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

EgeYapı Group facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu!

Sosyal medya ölçümlemeleriyle her ay markaların sosyal medya verilerini paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı Türkiye bölgesel raporunda EgeYapı Group yıl boyunca Facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu.

Orıen Group adres Haberi

Orıen Group adres

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli...