14 / 05 / 2024

Orjin Maslak ofis

Orjin Maslak ofis

Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının değeri belli oldu!

İş GYO Maslak ofis binasındaki 14 adet taşınmazın toplam değeri 163 milyon 150 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 192 milyon 517 bin TL değer takdir edildi. 

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Maslak ofis binası değerleme raporu!

İş GYO, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 pafta 10 parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Maslak ofis binası kira değerleme raporu!

İş GYO portföyünde yer alan İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 pafta, 10 parsele ilişkin kira değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

İş GYO Maslak Ofis Binası kira değerleme raporu 2020!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi, 2 pafta, 10 ada, 10 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı... 

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Orjin Maslak ofis Haberi

Orjin Maslak ofis

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. 


Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor. Ernst&Young, AIG Sigorta, Zürich Sigorta ve Paksoy Hukukun İstanbul ofislerine ev sahipliği yapan Orjin Maslak, 8 bin 500 m2 alanda hizmete...