25 / 07 / 2024

Orjin Maslak projeleri

Orjin Maslak projeleri

Orjin Maslak açıldı. Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve de ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisi ile, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Maslak'ta 3 yılda 10 bin konut teslim edildi!

Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile birlikte, gün içerisinde arı kovanı gibi olan plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

Maslak'ta gayrimenkul fiyatları daha da artacak!

"Basın Ekspres yolu için 2008'de ikinci Maslak olacak demiştim. Haklı çıktım" diyen Münir Özkök, bölgenin konumu ve süren projeleri itibariyle fiyatlarının daha da artacağını söyledi.

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Maslak'taki plazalarda boşalan ofis katları neden dolmuyor?

Ortalama metrekare fiyatlarının 5 bin doları bulduğu Maslak'ta şirketler dar ofis katlarından vazgeçip daha büyük alanlara geçiyor. Yeni kurulan firmalar ise Maslak yerine yeni projeleri tercih ediyor...

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Orjin Maslak projeleri Haberi

Orjin Maslak projeleri

İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un yeni ofis projesi Orjin Maslak, Maslak’ın kalbinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan ve yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.


İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Ernst&Young, AIG Sigorta, Zurich Sigorta ve Paksoy Hukuk’un İstanbul ofislerine ev sahipliği yapan Orjin Maslak, Maslak’ın merkezinde


8 bin 500 m2 alanda hizmete girdi.


Çevreye duyarlı üstün teknolojiyle inşa edilen ve çağa ayak uyduran tasarımıyla, ofis anlayışına bambaşka bir yaklaşım getiren Orjin Maslak; bünyesinde yer alan Günaydın, Starbucks, Gram, Kırkpınar, Hub ve Chopstory gibi ünlü yeme içme markalarıyla da...