22 / 05 / 2024

Orka Banyo masal

Orka Banyo masal

Banyolara inovatif yorumlar getiren Orka Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı' nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Tema Banyo kapılarını TİMDER’e açtı!

Yapı malzeme sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, üretiminin kalbi sayılan Beylikdüzü fabrikasının kapılarını TİMDER üyelerine açtı. Geniş bir katılımın olduğu bu özel organizasyonda Tema Banyo, yeni yatırımların da müjdesini verdi..

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Orka Banyo ile sade çizgiler!

Yeni bir yıl daha geliyor, beraberinde yeni umutlar, coşkular ve heyecanlarla. Her yer yeni yılın canlılığını simgelercesine adeta kırmızıya bürünüyor... Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin...

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Creavit Su Damlası Drop banyo mobilyası enerjiyi banyolara taşıyor!

“Banyo bu tarafta” sloganıyla keyif veren banyolar tasarlayan Creavit’ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. “Su damlası” anlamına gelen Drop Banyo Mobilyası, suyun mucizevi yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Torbalı Triyanda Masal 2016'da teslim edilecek!

Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak izmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesini 2016 yılında müşterilerine teslim etmeyi planlıyor.

Triyanda Masal'da teslimler Ekim 2016'da gerçekleşecek!

İzmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Ayrancılar- Torbalı'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yaşam biçimi sunuyor..

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

Lokum Evler! Gerçek bir İstanbul masalı başlıyor!

Tuzla Lokum Evler projesinde daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje "Lokum Evler gerçek bir İstanbul masalı başlıyor" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Orka Banyo masal Haberi

Orka Banyo masal

Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her yaşa ve mekana hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA® Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı'nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 3.SALON 301-302 numaralı standında 2014 ürün serisini ziyaretçilerine sergileyen ORKA® Banyo, PİNOCCHİO musluk detayı ile masal tadında banyolara imza atıyor. 


"ORKA® Banyo çocuklara suyu ve banyoyu sevdirmenin yolunu ararken PİNOCCHİO ile karşılaştı ve masallar diyarına yolculuğa çıktı. "Hayalgücü evde başlar" sloganıyla banyo mobilyalarını PİNOCCHİO ile süsledi..." 


Bruno Negri'nin özel tasarımı olan PİNOCCHİO musluk, fonksiyonellikle tasarımı bir arada sunuyor. Çocukların banyoda geçirdiği zamanı eğlenceye çeviren masal kahramanı ile el yıkama ritüeli keyfe dönüşüyor. 

Banyo mobilyalarında bütünsellik yaklaşımı ile ürünlerini müşterilerine sunan ORKA® Banyo, evin...