04 / 05 / 2024

Orka Banyo ile sade çizgiler!

Orka Banyo ile sade çizgiler!

Yeni bir yıl daha geliyor, beraberinde yeni umutlar, coşkular ve heyecanlarla. Her yer yeni yılın canlılığını simgelercesine adeta kırmızıya bürünüyor... Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin...



Siz de ORKA® KONAK ile yeni yılın rengi kırmızıyı banyonuza davet edin. ORKA® Banyo'nun  SILVERLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan KONAK, seramik lavabosu ile sunuluyor. Melamin üzeri ahşap kaplama gövdesi ile ve kıpkırmızı parlak lake kapakları ile daha da dayanıklı... Kullanılan lake boya, sararmaya karşı en yüksek dirence sahip olup, kolayca temizlenebilme özelliğine de sahip. Soft close çekmece ve kapaklar ile güvenlik ve sessizlik de unutulmuyor. IP44 normunda suya ve rutubete karşı korumalı LED aydınlatmalı gizli ışıklı aynası ile hem şık hem de güvenli ve uzun ömürlü. Boy dolabı ile banyoda her şey yerli yerinde. ORKA® KONAK sadelik ile canlılığı bir arada sunuyor. 


ORKA® Banyo, SİLVERLINE serisi ile sade çizgileri şık dokunuşlar ile harmanlıyor. En üst kalite malzemeyi birinci sınıf ahşapla buluşturarak her zevke ve her bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendiriyor. SİLVERLINE serisi pratik depolama alanları ile konfor sunarken, minimalist çizgileri modern yüzeyler ile kombinliyor.


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 20 yılı aşkın tecrübesini uzman kadrosu ile tasarım gücüne yansıtan ORKA® Banyo Mobilyaları tüm Türkiye'de 300'den fazla satış noktası ile 1 milyondan fazla evde ve 44 ülkede tüketiciyle buluşuyor... Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. 



Geri Dön