04 / 05 / 2024

Orka Banyo ile masallar diyarına yolculuk!

Orka Banyo ile masallar diyarına yolculuk!

Banyolara inovatif yorumlar getiren Orka Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı' nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.



Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her yaşa ve mekana hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA® Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı'nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 3.SALON 301-302 numaralı standında 2014 ürün serisini ziyaretçilerine sergileyen ORKA® Banyo, PİNOCCHİO musluk detayı ile masal tadında banyolara imza atıyor. 


"ORKA® Banyo çocuklara suyu ve banyoyu sevdirmenin yolunu ararken PİNOCCHİO ile karşılaştı ve masallar diyarına yolculuğa çıktı. "Hayalgücü evde başlar" sloganıyla banyo mobilyalarını PİNOCCHİO ile süsledi..." 


Bruno Negri'nin özel tasarımı olan PİNOCCHİO musluk, fonksiyonellikle tasarımı bir arada sunuyor. Çocukların banyoda geçirdiği zamanı eğlenceye çeviren masal kahramanı ile el yıkama ritüeli keyfe dönüşüyor. 

 

Banyo mobilyalarında bütünsellik yaklaşımı ile ürünlerini müşterilerine sunan ORKA® Banyo, evin en kişisel alanlarından biri olan banyolarda yenilikçi bakış açısını benimsiyor. Banyo mobilyaları 

sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, üstün teknolojisi ve Ar-Ge çalışmalarıyla inovasyona ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi ürünlerine yansıtıyor. Birinci sınıf kaliteli malzemeleri, 20 yılı aşkın deneyimi ve el işçiliği ile sıra dışı tasarımlara dönüştürerek müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Ahşabın sıcaklığını banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA® Banyo, sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. 

 

Yüksek teknolojiyi tasarımla buluşturan ORKA® Banyo, yenilikçi üretim felsefesini yansıttığı 300'den fazla ürün çeşidiyle banyo mobilya sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Tasarım + Kalite + Hizmet üçgeninde inovasyona dayalı bir üretim gerçekleştiren ORKA® Banyo, tasarım gücünü teknoloji gücü ile birleştirip banyo mobilyalarında estetiği ve şıklığı üstün kalite ile üretiyor. Bu bağlamda, kaliteye, özgün tasarıma ve uygun fiyatlara önem veren müşteri kitlesini hedefleyen ORKA® Banyo, her bütçeye ve her mekana uygun tasarımları ile UNICERA Fuarı'nda da ilgiyle karşılanıyor



Geri Dön