14 / 05 / 2024

ORKA Cunda

ORKA Cunda

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Koray GYO'nun iştirakları birleşti!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının tamamına sahip olduğu iştirakları Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş.(Devralan) ve Göktürk 218 Yapı A.Ş. (Devrolan) Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş. altında birleşti.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Soner Babur tarafından kuruldu.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

ORKA Cunda Haberi

ORKA Cunda

Cunda gibi özgün, altın gibi gösterişli, beyazın saflığı gibi asil bir banyo mobilyası... CUNDA ile klasiğin modern yorumu geçmişe dönük izleri günümüze taşıyor. CUNDA etajerli seramik lavabosu ve dekoratif kesim parlak beyaz membran frenli tam açılır çekmece ve boy dolabı ile şık bir tasarım sunuyor. İnce ve zarif çizgisini tamamlayan deri tabanlı çekmece içi, taşlı dekoratif altın rengi kulbu ve altın rengi çerçeveli yuvarlak ekolojik aynası ile banyolarda şıklığı yeniden tanımlayan CUNDA, işlevsel detaları da naif çizgiler ile harmanlıyor. ORKA CUNDA şimdi de altın rengi taşlı ORKA PLUS Topkapı bataryası ile şıklığını tamamlıyor. Üstelik kampanyalı fiyatı ile avantajlı CUNDA fırsatı sizi bekliyor. ORKA® Banyo ürünleri tüm Türkiye'de 300'den fazla satış noktası ile 1 milyondan fazla evde ve

44 ülkede tüketiciyle...