03 / 05 / 2024

orka group fabrika

orka group fabrika

Uluslararası Parfüm Federasyonu ile işbirliği yapan Orka Group, Tween ve Damat markalı parfümlerin yanı sıra yaşlanmayı geciktirici krem ve nemlendirici gibi ürünleri 2015 yılında rafa koyacak.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Kar Group'tan 20 milyon liralık fabrika yatırım!

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Etrofil, Yalova'da fabrika kurdu!

Acme Group’a ait Etrofil, Yalova'da 20 milyon euroluk yatırımla yeni fabrika açtı. 250 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen şirket, üretiminin yüzde 95’ini ihraç etmeyi planlıyor.

Ahu Orakçıoğlu evinin kapısını All Decor dergisine açtı!

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.

Hamat Group İzmir'de fabrika kuruyor!

İsrail'in en büyük banyo, mutfak ekipmanları ve armatür üreticilerinden biri olan Hamat Group, İzmir'de fabrika kuruyor. Hamat'ın yapacağı yatırıma bir Türk şirketi ortak olacak.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Orka Life Rezidans iletişim bilgileri!

Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Grup tarafından hayata geçirilen Orka Life Rezidans projesinde daireler deniz, orman ve havuz manzarasına sahip. İşte Orka Life Rezidans iletişim bilgileri...

orka group fabrika Haberi

orka group fabrika

BÜNYESİNDE Damat, Tween ve D’S Damat markalarını bulunduran Orka Holding, erkek kozmetiğine giriyor. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, erkekler için parfüm ve kozmetik koleksiyonu hazırladıklarını belirterek, 2015 yılında ‘erkek güzelliği’ne girmiş olacaklarını söyledi. Uluslararası Parfüm Federasyonu ile işbirliği yaptıklarını anlatan Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar ise sadece kendi mağazalarında değil, tüm duty free (vergisiz satış yapılan mağazalar) shop’lar ile zincir kozmetik mağazalarında da yer alacak bir parfüm yaratıldığını söyledi. Arar, 2015’te Damat ve Tween parfümlerinin global arenaya çıkacağını belirterek, “Bunun yanı sıra cilt bakımı kategorisinde yaşlanmayı geciktirici kremler, gözaltı kremleri ve nemlendiricileri de içeren geniş kapsamlı bir serinin temelini attık” diye konuştu.


BREZİLYA KAPISINDA


40’tan fazla ülkede 400’ü aşkın satış noktası ve 50 mağazayla faaliyet gösteren Orka Holding,...